Algemene Zorg

sundance spas hot tub mountains

Algemene zorg voor uw Spa

Of het nu is dat het water niet warm wordt, dat één van de jets niet meer werkt of dat er gewoon geen stroom meer is op de unit, ons serviceteam zal het probleem voor u oplossen. Hoewel sommige problemen eenvoudiger te verhelpen zijn dan andere, heeft ons team de opleiding en ervaring om het probleem voor u tot op de bodem uit te zoeken. Hun doel is u een spa-service van hoge kwaliteit te bieden zodat uw spa zo snel mogelijk weer werkt. Probeer het probleem niet zelf op te lossen, maar wend u tot iemand die weet hoe je de klus moet klaren. Zo bespaart u uzelf een hoop stress en gedoe. 

Exploitatiekosten

Sundance® Spas merk spa’s behoren tot de meest energie-efficiënte op de markt. In feite zijn de meeste energiekosten aanzienlijk lager dan het industriegemiddelde voor vergelijkbare spa’s. Houd er wel rekening mee dat deze kosten kunnen variëren naargelang de grootte van uw spa, uw locatie en hoe vaak hij gebruikt wordt. Om de kosten van uw spa zo laag mogelijk te houden, raden wij u aan een energiezuinige instelling te gebruiken en een veilige Sundance® Spas spacover en coverlifter te realiseren. 

sundance spas installs 28
hot tub maintenance

Opslag chemicaliën

Bespaar geld en verleng de levensduur van uw teststrips en spa-chemicaliën door ze veilig op te bergen.

Zorg voor een gelijkmatige temperatuur

Extreme warme en koude temperaturen kunnen de houdbaarheid van teststrips en chemicaliën beschadigen en/of verkorten. Bewaar chemicaliën niet in direct zonlicht, in de buurt van verwarmingstoestellen of op warme plaatsen zoals zolders.
Breng chemicaliën bij koudere temperaturen naar binnen.

Houdt ze droog

Bewaar chemicaliën voorraden in een goed afgesloten container en zorg ervoor dat ze gesloten blijven. Zet de container niet direct op de grond of op beton; zorg dat hij op een verhoging staat. Zorg er bovendien voor dat de doppen na elk gebruik goed gesloten zijn.

Berg ze veilig op

Zorg ervoor dat kinderen en huisdieren niet bij de chemicaliën kunnen komen. Bewaar de originele verpakking. Versierde verpakkingen zijn mooi, maar de originele zijn het beste. Ze bevatten instructies over het gebruik en de opslag van elke chemische stof, en zo bent u er zeker van dat u ze niet verwisselt.

Vervangingsfilters en -onderdelen

U vraagt zich misschien af waar u onderdelen en producten voor uw spa kunt kopen. Uw plaatselijke Sundance® Spas-dealer in de Benelux is de enige bron die bevoegd is om u onderdelen en producten te verkopen die specifiek voor uw merk spa bestemd zijn.

sundance spas 680 edison porcelain slate lifestyle night

Vertrouwde waterverzorgingsproducten

Onze waterbeheersystemen en producten zijn ontwikkeld met één ding in gedachten: de zorg voor uw spa zo eenvoudig mogelijk maken. Wij bieden een complete lijn van producten, ondersteund door de vertrouwde naam Sundance® Spas.

SunPurity™ PLUS waterverbeteraar:

Nadat u het water van uw spa hebt getest en uitgebalanceerd, maar voordat u het ontsmettingsmiddel toevoegt, voegt u SunPurity™ PLUS toe om de waterkwaliteit en de prestaties van uw spa te verbeteren.

Voorfilter:

Sluit dit aan op uw optioneel tuinslang om uw water te filteren terwijl u uw spa vult. Dit filter is bijzonder geschikt voor hard water en filtert in vijf fasen met behulp van ionenuitwisselende harsen.

MicroFiber spa pre-flter:

Verwijder vuil, sediment, roest en calcium voordat het zelfs uw spa bereikt met dit wegwerp voorfilter, die de totale hoeveelheid opgeloste vaste stoffen in het water vermindert.

6-in-1 test strips:

Optionele strips meten alleen chloor tot 1 ppm, maar onze professionele Sundance Spas Test Strips zijn ontworpen om 0,5 ppm te meten, het ideale getal voor het CLEARRAY® Water Management Systeem. Bovendien meten ze ook broom, vrij chloor, pH, alkaliteit en waterhardheid.

Filter flosser:

Dit hulpstuk maakt u het leven gemakkelijker met een gerichte Jet die precies komt waar u hem nodig hebt om uw filter het meest te reinigen. Verwijder vuil en help uw filter langer mee te gaan.

Spazuiginstallatie:

Een beetje vuil of zand is geen probleem als u het kunt opzuigen met uw spazuiginstallatie.

Sundance® Spas originele onderdelen

Speciaal ontworpen om uw ervaring te optimaliseren, Sundance® Spas originele onderdelen en accessoires verlengen het plezier van uw spa, zodat u zich kunt concentreren op de manier waarop u en uw gezin zich voelen wanneer u gebruik maakt van uw Sundance ® Spa.

Onze onderdelen en accessoires zijn gemaakt volgens de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en prestaties, zodat u jarenlang zorgeloos van uw spa gebruik kunt maken.

Onze ingenieurs hebben elk onderdeel ontworpen volgens de exacte specificaties van uw spa, zodat u zeker bent van optimale prestaties en werking.

Alleen originele Sundance® Spas onderdelen en accessoires worden ondersteund door onze ervaring en garantie. Heeft u nog vragen? Vraag het een expert bij uw plaatselijke Sundance® Spas geautoriseerde dealer.