Algemeen Onderhoud

ALGEMEEN ON DER HOUD VOOR HOT TUBS

ALGEMEEN ONDERHOUD VOOR UW SPA

Het water wordt niet warm, een van de jets werkt niet meer of de hele unit doet niets meer: ons serviceteam is er om deze problemen op te lossen. Het ene probleem is natuurlijk gecompliceerder dan het andere, maar we gaan door tot het is opgelost en u weer van uw spa kunt genieten. Ga het niet zelf proberen maar bel de monteur, daarmee bespaart u zich een berg stress.

KOSTEN GEBRUIK

Sundance® Spas behoren tot de meest energiezuinige op de markt. In feite zijn ze vaak zuiniger dan het gemiddelde voor dergelijke hot tubs. Kosten hangen natuurlijk samen met de grootte van uw spa, de plaats en de gebruiksfrequentie. Om de kosten zo laag mogelijk te houden adviseren wij om een zo energie-efficiënte setting te kiezen en een cover en coverlift te plaatsen.

OPSLAG CHEMISCHE MIDDELEN

Bespaar geld en verleng de werkzaamheid van uw chemicaliën en teststrips door ze veilig op te bergen.

 • Houdt de temperatuur constant. Extreme temperatuurverschillen zijn slecht voor chemische middelen. Vermijd direct zonlicht, warmte en vorst.
 • Houdt ze droog en in een goed afgesloten bus/container die na gebruik weer goed afgesloten wordt. Niet direct op de vloer plaatsen maar op een verhoging.
 • Houdt ze achter slot. Zorg dat ze buiten bereik van kinderen en huisdieren zijn. Bewaar ze in de originele verpakking die meestal ook de gebruiksaanwijzing bevat.

VERVANGING FILTERS EN ONDERDELEN

Als u zich afvraagt waar u onderdelen en andere producten voor uw spa kunt vinden: Sundance® Spas Nederland is als enige geautoriseerd om onderdelen en specifieke producten voor uw spa te verkopen.

BETROUWBARE WATERONDERHOUDSPRODUCTEN

Onze wateronderhouds-systemen- en producten zijn ontwikkeld met maar één ding in onze gedachten: U het onderhoud van uw spa zo makkelijk mogelijk te maken. We voeren een complete lijn van producten gewaarborgd door Sundance® Spas.

 • SunPurity™ PLUS Water Enhancer: Ná het testen en in balans brengen van uw spawater, maar vóórdat u het ontsmettingsmiddel toevoegt doet u de Sun Purity in het water om de waterkwaliteit te bevorderen.
 • Pre-Filter: Verbind deze met uw tuinslang om het water te filteren voordat het uw bad ingaat. Zeer effectief bij hard water; werkt in 5 stappen met gebruikmaking van ionen harspatronen.
 • MicroFiber Spa Pre-Filter: Verwijder vuil, bezinksel, roest en kalk al voordat het uw spa bereikt. Met dit wegwerp pre-filter wordt de hoeveelheid opgeloste vaste deeltjes gereduceerd.
 • 6-in-1 Test Strips: Standaard teststrips meten alleen chloor vanaf 1 ppm, maar onze professionele strips zijn ontworpen om te meten tot 0.5 ppm, ideaal voor het CLEARRAY systeem. Maar, ze meten ook broom, vrij chloor, pH, alkaliteit en hardheid van het water.
 • Filter Flosser: Vergemakkelijkt het reinigen van het filter met een gerichte straal. Uw filter gaat langer mee.
 • Spa Vac: Zuigt probleemloos vuil en zand van de bodem.

SUNDANCE® SPAS ONDERDELEN

Speciaal ontwikkeld door Sundance® Genuine Parts and Accessories om uw spabeleving te optimaliseren en u nog langer te laten genieten van uw spa.

 • Onze onderdelen en accessoires zijn vervaardigd onder de hoogste kwaliteitseisen zodat u jaren probleemloos kunt genieten.
 • Onze technici hebben elk onderdeel met aandacht en vakmanschap ontworpen.
 • Alleen Sundance® Genuine Parts and Accessories worden ondersteund door onze garantie. Nog vragen? Zoek een Sundance®dealer in uw buurt.