Goede redenen om uw hot tub in de winter te gebruiken

Het wordt kouder, en misschien gaat het wel sneeuwen…De winter is daar. U kunt natuurlijk binnen bij de kachel gaan zitten, maar wat dacht u van een plons in het warme water van uw hot tub? Heerlijk na een dag in de kou, gezellig samen met vrienden of familie. Juist in de winter is uw hot tub een fijne plek voor warmte en ontspanning.

Bijkomen van activiteiten in de kou

Niet iedereen is even sportief, maar er zijn mensen die het liefste buiten zijn, weer of geen weer. Sneeuw en ijs kunnen veel vermaak bieden zoals skiën, schaatsen, sleeën etc. Na zo’n dag buiten kan het lichaam vermoeid zijn en de spieren stijf; hier brengt uw hot tub uitkomst. Uw spieren en gewrichten ontspannen door het warme water en de intense massage, en de weldadige warmte na een dag in de kou doet u goed!

En u kunt deze ontspanning naar een hoger plan brengen door middel van muziek, lichttherapie en speciaal voor de spa ontwikkelde geuren. Voordat u de spa ingaat plaatst u de geurcapsules in de daarvoor bestemde uitsparing, stelt u een prettig lichtschema in en selecteert u uw favoriete muziek. En dan genieten.

Waardevolle tijd met uw geliefden

De winter is ook de tijd van feestdagen. Samen in de hot tub is een hele fijne manier om van deze dagen iets bijzonders te maken. Breng uw gasten van te voren op de hoogte zodat ze badspullen mee kunnen nemen. Heerlijk samen luisteren naar muziek, onderwijl een spelletje kaart spelend met de waterproof speelkaarten, of gewoon lekker babbelen en genieten van elkaars gezelschap.

Lekker buiten

Een winteravond met geruisloos vallende sneeuw geeft een vredige sfeer. Beleef deze dit intens vanuit uw hot tub! Lekker warm in uw Sundance® Spa hot tub ondergaat u de natuur zonder kou te vatten. Geniet van de frisse lucht, de natuur en het wondere witte landschap om u heen.

Geniet het hele jaar rond van uw tuin

Waarom zou u alleen in de zomer van uw tuin genieten? Met een hot tub in uw tuin geniet u er het hele jaar rond van, 365 dagen per jaar!

Om alles uit uw “winter” hot tub te halen hebben wij hieronder wat suggesties:

  • Creëer een vuurplaats
  • Lichtjes
  • Fakkels
  • Gazebo
  • Overkapping
  • Buitenkaarsen

Hoe gaat u deze winter uw tuin opwaarderen?

Sundance® Spas Nederland

Meer informatie mbt het vinden van een hot tub die bij uw lifestyle past? Neem contact op met de dichtsbijzijnde Sundance® Spas Nederland dealer.

INTERESSANT ARTIKEL?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest