Altamar® 2023

Altamar® 2023

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Een familie spa met luxe voorzieningen

Afmetingen
206 cm x 219 cm x 96 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 6 Volwassenen
Alleen zit
Jets
41 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1476 L
Spa Gewicht
2213 kg. Gevuld
397 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230-240VAC 50 Hz @ 16A/20A/32A/40A, 3 x 16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Altamar® 2023 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Altamar® 2023 spa

Met plaats voor maximaal zes volwassenen biedt de Altamar® spa een loungezit, verschillende zithoogtes en het beste van alles, inclusief verlichte handgrepen en air-only jets die optionele SunScents Aromatherapy geven. In de loungezit van deze spa uit de 880 Series kunt u uw polsen en spieren overgeven aan een Zweedse lichaamsmassage terwijl zachte, bruisende bubbels uw benen en heupen kalmeren. In de exclusieve Intelli-Jet Therapy Seat en de diepste Accu-Ssage Seat, die het hele lichaam onderdompelt, zorgen verschillende jets voor een betere bloedcirculatie, verdwijnen spierpijn en bent u klaar voor de dag.

Een asymmetrische voetkoepel is ook weggewerkt in de hoek van de diep uitgesneden voetruimte om ervoor te zorgen dat vermoeide voeten niet worden vergeten. De optionele prachtige SunSide-meubels zijn voorzien van hoekverlichting die even functioneel als architecturaal is, waardoor de blik wordt gericht op het moderne ontwerp en tegelijk extra veiligheid wordt geboden. Er is ook een verlicht statuslampje dat u in één oogopslag een snelle indicatie geeft.

Bekijk de Altamar® 2023 spa video

Play Video

Intelli-Jet™ Seat

Accu-ssage™ Therapy Seat

Lounge Seat

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Altamar® 2023 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 880™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.