Aspen® 2023

Aspen® 2023

Verkoopprijs: € 29.990

Monthly Payments: $49/month

ACTIE KORTING: € 1.500

Model overzicht

Biedt ruimte voor maximaal acht volwassenen

Afmetingen
231 cm x 280 cm x 106 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 8 Volwassenen
Alleen zit
Jets
66 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1968 L
Spa Gewicht
3077 kg. Gevuld
523 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230-240VAC 50Hz 1x40A, 2x25A, 1x25A/1x32A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Aspen® 2023 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Aspen® 2023 spa

Het ruime Aspen® model biedt plaats aan maximaal acht volwassenen. Het is onze grootste niet-lounge spa en het enige model met een unieke zitbank voor twee personen. Deze spa heeft werkelijk het beste van alles, inclusief gepatenteerde Fluidix® jets en verlichte handgrepen. Het is ook de enige Sundance ® spa met een zitbank voor een zij-aan-zij massage sessie. Diverse zitopties zijn ontworpen om te harmoniseren met uw lichaam, tot aan de jetted voetruimte voor uw overbelaste voeten.

Exclusieve SunScents aromatherapie, luchtjets kalmeren uw huid en uw zintuigen. Een Intelli-Jet-zitting voor het hele lichaam smelt stress en spanning weg. De favoriete Accu-Ssage-therapiezitting biedt de diepst doordringende massage-ervaring die er is.

Bekijk de Aspen® 2023 spa video

Play Video

Intelli-Jet™ Seat

Accu-ssage™ Therapy Seat

Bench Seat

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Aspen® 2023 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 880™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.