Claremont® 2023 (showroom model)

Claremont® 2023 (showroom model)

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

De beste functies met meer manieren om te socialiseren

Afmetingen
234 cm x 254 cm x 86 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 6 Volwassenen
Alleen zit
Jets
59 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1533 L
Spa Gewicht
2426 kg. Gevuld
474 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230-240 VAC 50 Hz @ 20A/16A/20A/3 x 16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Claremont® 2023 (showroom model) spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Claremont® 2023 (showroom model) spa

Word op slag verliefd op de strakke, ritmische textuur van de buitenmeubelen, geaccentueerd door hoekverlichting. Deze in het oog springende combinatie van klassieke schoonheid en architectonische vorm wordt verder versterkt door een vlakke rail met laag profiel en een prachtig loungedeck met verlichte SunCooler-koelruimten voor extra zitplaatsen en gemak. In de gehele Claremont® 980 series spa kunt u stress en spanning wegsmelten in stoelen die zijn voorzien van populaire combinaties van onze gepatenteerde Fluidix® Jets. De loungezit, die doet denken aan een luie stoel, is gevormd om uw lichaam comfortabel te ondersteunen, zodat u achterover kunt leunen en ontspannen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u ronddrijft. Terwijl u vermoeide spieren in uw nek, rug, heupen, polsen, benen en voeten overgeeft, zorgt een verbazingwekkende massage van het hele lichaam voor totale ontspanning.

In de rest van de Claremont®-spa worden brede zitplaatsen, geïnspireerd op enkele van onze populairste modellen, benadrukt door de gelijkmatige gloed van LED-verlichting voor zowel schoonheid als veiligheid. Silent Air-injectorjets en SunScents® Aromatherapy versterken de ongelooflijke ervaring nog verder. Geniet dag en nacht van uw spa met een Glass i-Touch Control, uitgerust met SunSmart® 2.0 Wi-Fi-kit, voor toegang op afstand en om u op de hoogte te houden van de status van uw spa. Ook het onderhoud is een fluitje van een cent dankzij de gereedschapsloze behuizing en het geavanceerde MicroClean® Ultra Water Management System.

Bekijk de Claremont® 2023 (showroom model) spa video

Play Video

Silent Air Injector Jets

Upgraded Accu-Ssage™

Lounge Seat

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Claremont® 2023 (showroom model) spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 980™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.