Denali®

2024

Denali®

Verkoopprijs: € 11.990

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

De norm voor ronde hottubs

Afmetingen
200 cm dia x 92 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 5 Volwassenen
Alleen zit
Jets
20 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY® UV-C Technologie + Filtratie
Volume Spa
908 L
Spa Gewicht
1389 kg. Gevuld
254 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY® Active Oxygen™ Schoon Water Systeem
Elektrisch
230-240VAC 50Hz 1x20A or2x16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Denali® spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Denali® spa

Met ruimte voor maximaal vier volwassenen, biedt de ronde Denali® spa totale ontspanning en waarde. De klassieke vorm van dit plug-and-play model biedt net genoeg ruimte voor een ontspannend moment alleen of samen met het gezin. In deze spa uit de 680™ Series kalmeren verschillende jetformaties de spieren en stimuleren ze uw hele lichaam.

Een afkoelingszetel biedt een plaats aan om een onderbreking van de hitte te nemen zonder het comfort van de spa te verlaten. Ook, kenmerkt dit spa een multi-gekleurde LEIDENE voetruimte is naar huis aan een minivoetkoepel die hulp voor vermoeide voeten spreidt.

Kenmerken van de Denali® spa

Traditioneel filtratiesysteem
Geniet van water dat zowel schoon als veilig is met het Traditionele Filtratiesysteem. Terwijl het water door dit filter stroomt, worden deeltjes, vuil en andere verontreinigingen opgevangen en vastgehouden, zodat u ze gemakkelijk allemaal in één keer kunt verwijderen wanneer u het filter reinigt.
Roestvrij staal Jet Trim
Sundance ® spa’s zijn gebouwd met duurzaamheid, een lange levensduur, en kwaliteit in het achterhoofd, met geen compromis op stijl. Roestvrij staal Jet Trim helpt bij het creëren van een meer slanke en stijlvolle esthetiek, zodat uw spa ziet er zo goed aan de buitenkant als het presteert aan de binnenkant.
RigidBond™ kuip
Sundance ® Spas hot tubs zijn gebouwd met hoogwaardige materialen gekozen met een lange levensduur in het achterhoofd. De RigidBond ™ kuip is geen uitzondering. De gepatenteerde kuip productieproces resulteert in acryl dat is zowel sterker en meer energie-efficiënt, door het verhogen van thermische retentie-eigenschappen.
Efficiënte verwarming
Elke Sundance® Spas hot tub is uitgerust met een efficiënte verwarmer om uw hot tub naar behoefte te verwarmen. Het verwarmingselement verwarmt het water, verhoogt de thermische efficiëntie en voorkomt corrosie.
CLEARRAY® Active Oxygen™
Het CLEARRAY® Active Oxygen™ System maakt gebruik van de natuurlijke, veilige en effectieve kracht van zuurstof en licht om het water te behandelen, waardoor het langer schoon en veilig blijft. Niet alleen dat, maar dit innovatieve watermanagementsysteem wordt standaard geleverd op alle nieuwe Sundance® Spas.

Optionele kenmerken van de Denali® spa

SmartTub® Waterbeheersysteem
Geniet van een geavanceerde benadering van spa-eigendom met het SmartTub®-systeem. Eenmaal verbonden via een app op je mobiel toestel, kan je je spa vanop afstand bedienen, monitoren en er interactie mee hebben. Of je nu op vakantie bent of aan het overwerken bent, je bent altijd op de hoogte als het op je spa aankomt. Lees Meer

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Denali® spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 680™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.