Dover™ 2023

Dover™ 2023

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Een bubbelbad dat perfect is voor jullie tweeën

Afmetingen
176 cm x 209 cm x 78 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 3 Volwassenen
Alleen zit
Jets
23 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
871 L
Spa Gewicht
1473 kg. Gevuld
281 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230-240 VAC 50Hz 1x16A or 2x16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Dover™ 2023 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Dover™ 2023 spa

De Dover spa biedt plaats aan maximaal drie volwassenen. Deze spa heeft een laag profiel voor gemakkelijk in- en uitstappen. Het Dover hot tub model uit de 780 serie is de perfecte maat voor een patio of kleine ruimte. Dit gezellige, plug-and-play model heeft zitplaatsen met gepatenteerde Fluidix® Jets die u zullen ontspannen, verfrissen en ontlasten.

In de exclusieve SMT Seat van de serie kunt u spanning verlichten met het gevoel van een handmassage, zodat u zich optimaal kunt ontspannen. Aan uw voeten smelt een krachtige, wervelende massage de vermoeidheid van pijnlijke voetbogen weg. En in de Accu-Pressure Seat, die exclusief in de serie is, vindt u gerichte, diepe druk om pijn te verlichten en uw spieren te verjongen.

Bekijk de Dover™ 2023 spa video

Play Video

SMT™ Seat

Accu-Pressure™ Seat

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Dover™ 2023 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 780™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.