Marin® 2023

Marin® 2023

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Ontspan helemaal in een spa

Afmetingen
193 cm x 231 cm x 86 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 5 Volwassenen
Alleen zit
Jets
45 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1211 L
Spa Gewicht
1915 kg. Gevuld
364 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230-240 VAC 50 Hz @ 40A/16A/32A/20A/16A, 3 x 16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Marin® 2023 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Marin® 2023 spa

Met plaats voor maximaal vijf volwassenen biedt de Marin® spa een verscheidenheid aan zithoogtes die zorgvuldig rond mensen zijn ontworpen. Dit model uit de 880 Series heeft het beste van alles, inclusief een loungestoel en een laag profiel waardoor iedereen in uw gezin gemakkelijk in en uit de spa kan stappen. Strek u uit in de ruime loungestoel en geef elke centimeter van uw nek, rug, benen, polsen en voeten over aan een zalig gevoel voor het hele lichaam. Grenzend aan de lounge is een unieke zetel die u toestaat om intiem zij-aan-zij te zitten om een gesprek met iemand speciaal te bevorderen.

Deze spa is ook uitgerust met de Accu-Ssage Therapy Seat voor een diepe, volledige onderdompeling in het lichaam. De optionele, verbluffende SunSide-kast is voorzien van hoekverlichting die zowel functioneel als architecturaal is, en die de aandacht vestigt op het moderne design en tegelijk voor extra veiligheid zorgt. Er is ook een verlicht statuslampje dat in één oogopslag een snelle indicatie geeft.

Bekijk de Marin® 2023 spa video

Play Video

Accu-Ssage™

Lounge

Side-by-side seat

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Marin® 2023 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 880™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.