Montclair™ 2023

Montclair™ 2023

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

De gemakkelijkste in- en uitstap-spa

Afmetingen
191 cm x 231 cm x 85 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 5 Volwassenen
Alleen zit
Jets
30 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1173 L
Spa Gewicht
1928 kg. Gevuld
358 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230-240 VAC 50Hz 1x20A, 1x16A/1x20A, 3x16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Montclair™ 2023 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Montclair™ 2023 spa

Het Montclair spamodel heeft een kleine loungezitting en een laag profiel voor gemakkelijk in- en uitstappen. Deze compacte spa biedt plaats aan maximaal vier volwassenen en beschikt over speciale zitplaatsen in een populaire maat en vorm.

Een kleine, exclusieve spiraalvormige lounge zitting helpt spanningen in spieren en gewrichten weg te drijven. U kunt ontspannen en genieten van een massage van het hele lichaam in uw hot tub. De zitting van de Accupressuurtherapie verlicht pijnlijke spieren, stress en spanning door middel van een diepe druk op de weefsels in deze exclusief voor de 780-serie gemaakte zitting. Ook de wervelende werking van zowel de diepe weefsel- als de drukpuntmassage helpt u te ontsnappen aan ongemak en spanning.

Bekijk de Montclair™ 2023 spa video

Play Video

Back and Shoulders Seat

Accu-Pressure™ Seat

SMT™ Lounge Seat

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Montclair™ 2023 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 780™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.