Peyton® 2023

Peyton® 2023

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Helemaal uitrekken in grote hottubs

Afmetingen
214 cm x 214 cm x 92 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 6 Volwassenen
Alleen zit
Jets
34 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1287 L
Spa Gewicht
2037 kg. Gevuld
297 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230VAC 20A, 30A, 40A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Peyton® 2023 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Peyton® 2023 spa

Met plaats voor maximaal zes volwassenen biedt de Peyton® spa uit de 680 Series een loungezit met polsjets en een klassieke hydrotherapie-ervaring voor totale ontspanning. In de loungezit smelten uw zorgen zachtjes weg van uw rug naar uw polsen naar uw voeten.

In de Peyton® spa vindt u zitplaatsen in vele maten, configuraties en jetformaties om de spieren te kalmeren en knopen los te maken, inclusief een jetsetzitplaats die een minder ondiep bad biedt en tegelijk uw rug ontlast. Ook is er een asymmetrische voetkoepel in de zijkant van de voetruimte genesteld, zodat u zich gemakkelijk door de spa kunt bewegen.

Bekijk de Peyton® 2023 spa video

Play Video

Adjustable Jet Seats

Shallow Jetted Seat

Lounge Seat

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Peyton® 2023 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 680™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.