Ramona® 2023

Ramona® 2023

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Maak van hydrotherapie in een bubbelbad een dagelijkse gewoonte

Afmetingen
226 cm x 226 cm x 92 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 6 Volwassenen
Alleen zit
Jets
39 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1552 L
Spa Gewicht
2300 kg. Gevuld
333 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230 VAC 20A, 30A or 40A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Ramona® 2023 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Ramona® 2023 spa

Met ruimte voor maximaal zes volwassenen, biedt de Ramona® spa lounge zitplaatsen, totale ontspanning en blijvende waarde. Dit spamodel beschikt ook over zij-aan-zij zitplaatsen om socialisatie te bevorderen terwijl u geniet van een klassieke hydrotherapie-ervaring.

Het ruime Ramona® spamodel van de 680™ serie biedt voldoende ruimte voor vrienden en familie, inclusief een lounge zetel waar u uw zorgen kunt wegsmelten terwijl u ontspant in een achteroverleunende positie. Zitplaatsen in vele maten in de spa bieden configuraties en jet formaties om uw lichaam en geest te verjongen. En, genesteld in een hoek van de voetruimte een asymmetrische voet koepel spreuken verlichting voor vermoeide voeten.

Bekijk de Ramona® 2023 spa video

Play Video

Relaxation Seat

Soothing Muscle Seat

Lounge Seat

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Ramona® 2023 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 680™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.