Over het merk

Verbinding en loyaliteit

Onze belofte

Verbinding, loyaliteit en vakmanschap zijn de pijlers van de Sundance® Spas filosofie. Onze spa’s geven u precies wat u nodig hebt om uw ware zelf te zijn, biedt u de omgeving die sociale banden versterkt en u en uw geliefden dichter bij elkaar brengt. Gebouwd op vertrouwen en uitmuntendheid. De relatie die we hebben met klanten, en onze zorgvuldig geselecteerde dealers, versterken de reputatie die we hebben verdiend.

Ons vakmanschap

Hoewel wij als Sundance ons merk hebben opgebouwd, wordt het in stand gehouden door onze dealers wereldwijd. Deze Sundance® Spas dealers hebben tientallen jaren besteed aan het onderhouden van de goede reputatie, het vormen van gemeenschappen, en het vormen van het Sundance® Spas merk tot wat het vandaag is.
2020 sundance spas 000 118 installation

Meer dan een spa, het is een manier van leven

Gesteund door ervaring, betrouwbaarheid en een onovertroffen dealernetwerk, geven wij u het vertrouwen dat uw spa alles biedt wat u nodig heeft en niets waar u niets aan heeft.

Onze historie

Gebouwd op samenwerking en toewijding

Zodra u de schoonheid en luxe van een Sundance® Spas jacuzzi ervaart, zult u zien waarom eigenaren keer op keer kopen. Er is geen twijfel mogelijk, het leven is echt beter met het Sundance® Spas merk. Geniet van een nieuwe manier van leven, vind vandaag nog uw lokale dealer in de Benelux.