SwimExpert DualStream 19

2024

SwimExpert DualStream 19

MSRP: €0

Model overzicht

Beleef een buitengewone zwempartij

AFMETINGEN
574 cm x 236 cm x 134 cm
ZITPLAATSEN
Plaats voor : 4 Volwassenen
Alleen zit
JETS
53 Jets Totaal
Volume Spa
7857 L
SPA GEWICHT
9667 kg. Gevuld
1815 kg. Leeg
WATERMANAGEMENTSYSTEEM
ClearStream - Systeem op minerale basis

Bekijk SwimExpert DualStream 19 zwemSpa video

Play Video
About
Meer leren

Over SwimExpert DualStream 19 zwemspa

De 19-voet Dual Temperature Dual Stream Swimspa heeft een oefenzwembad, ingebouwde trap en een aangebouwd 5-persoons bubbelbad met 30 jets en aparte bediening. Stel de temperatuur in op 84 graden in het fitnessgedeelte om te zwemmen of wateraerobics te doen en stel het bubbelbad in op 100 graden voor onovertroffen familieplezier en ontspanning. Het is de ultieme combinatie van lichaamsbeweging en plezier.

Wij bieden een aantal opties om de spa aan uw specifieke wensen aan te passen. Onze soepele, gelijkmatige stroming is volledig instelbaar in snelheid van een rustige schoolslag tot een racer’s tempo. Op volle snelheid is het zwemmen identiek aan een 1:08 honderd yard tempo.

Kenmerken van de SwimExpert DualStream 19 zwemspa

SwimChannel Shell Design
Geen reflecterende golf
Houdt de zwemmer in de zwembaan
Grootste onbelemmerde zwemtank
Stabilisatie heupjets
WaveRider stroomregeling
0 – 6,2 mph (0 – 10km/h) Stelt de gebruiker in staat de stroming te variëren met een druk op de knop Instelbaar op het niveau van de zwemmer van beginner tot triatleet WaveRider optioneel op alle SwimExperts
AquaCurrent Jet Technology
Twee gepatenteerde AquaCurrent zwemjets AquaBlades versnipperen de draaikolk die door de pomp wordt gecreëerd Bredere, diepere en vloeiendere stroming dan elk ander systeem op de markt Drijf jet met achtergrondverlichting om de zwemstroom te verlichten
Swim Boost Pompontwerp
Twee 5pk SwimBoost pompen Produceert tot 360 gallons/minuut per Jet Een 3 pk drijfvermogen pomp Dichtbij de jets

HET SMARTTUB™ SYSTEEM

Controleer uw SwimExpert DualStream 19 zwemspa van overal

Bedien uw Swimluîfe ZwemSpa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De SwimExpert

Ontvang onze laatste spa promo aanbieding

Onze dealers streven ernaar om klanten te voorzien van de beste prijzen op spa’s lokaal. Het kopen van een zwemspa is een grote beslissing, één die de deskundigen bij uw lokaal spadealer zijn meer dan gelukkig om u te helpen maken. Het team zal nauw met u samenwerken om uw behoeften en budgettaire informatie te bepalen, om u te helpen de beste zwemspa voor uw levensstijl te vinden.

Onze dealers zijn er trots op dat ze enkele van de beste prijzen voor zwemspa’s ter plaatse kunnen aanbieden. Voor meer informatie, vul dit formulier in en een teamlid van uw lokale dealer zal binnenkort contact met u opnemen.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.