KENMERKEN VAN Sundance® Spas

Op zoek naar je droomhottub?

GEBOUWD VOOR U

Maximale ontspanning met de kenmerken die het bezitten van een Sundance® Spa zo geweldig maken. Elk detail is speciaal voor u ontworpen, met kwaliteit en betrouwbaarheid als richtlijn. Belangrijk voor ons is het bevorderen van de gezondheid van de hot tub-bezitters door middel van superieure hydrotherapie. De Sundance® Spas leiden deze industrie met geavanceerde ingebouwde details.

Sundance Spas 780 Series Chelsee Waterfall in the Netherlands

CONSTRUCTIE

Gebouwd om u te verzekeren van vele jaren van ontspanning. De gebruikte materialen zijn gekozen vanwege hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en soliditeit.

quick drain filter in the Netherlands

WATERONDERHOUD

Meer ontspanning en minder schoonmaaktijd, dat klinkt goed, vind u niet? 
Het water blijft kristalhelder door het multi-stage waterfiltratie - en Circulatiesysteem.

Sundance Spas 880 Series Optima Waterfall in the Netherlands

STIJLEN

Meer dan 25 kuip- en ombouwcombinaties zijn mogelijk, dus is het niet moeilijk uw spa te laten matchen bij uw tuin.

DE NORM BEPAALD VOOR DE INDUSTRIE

Sundance® Spas zijn met verfijnd vakmanschap vervaardigd en met uitsluitend de beste materialen.

  • De Sunstrong ombouw is gemaakt van hoogwaardig UV resistent synthetisch materiaal.
  • Het Rigid Bond kuiplaminatieproces verstevigt de kuip en verhoogt de isolerende eigenschappen.
  • De synthetische basis beschermt tegen vocht en andere elementen.
  • Ecowrap isolatie zorgt voor geluidsreductie en behoud van temperatuur.
  • De heater verhoogt de warmte-efficiency en is corrosiebestendig

Geniet jarenlang van een exceptionele hot tub-ervaring, dankzij de innovatie en superieure kwaliteit van elke Sundance® Spa. Een stijlvol, comfortabel en ergonomisch design completeert elke spa, en maakt u tot de benijdenswaardige bezitter van een heerlijke relaxplek.

ONTSPANNING EN HYDROTHERAPIE

Laat u langzaam zakken in het weldadige warme water van uw Sundance® Spa voorzien van Fluidix jets. Ervaar een bijzondere hydrotherapiesessie met het perfecte mengsel van warmte en massage, en voel u herboren.

Sundance® Spas heeft de thuis-spa verfijnd zodat tijd doorgebracht in uw spa waardevolle tijd is. Zorgvuldig geplaatste jets pakken de pijnpunten in uw lichaam aan, laten de spieren zich ontspannen en verzachten pijn door middel van hydrotherapie en reflexologie.

Iedere jet in een Sundance® Spa is specifiek ontworpen voor een bepaalde massage, met gebruik van de ideale combinatie van lucht en water. U bepaalt zelf welke massage en hoe krachtig, dus stap in uw eigen oase en creëer uw persoonlijke hydrotherapiesessie met Fluidix jets.

Sundance Spas 880 Series Jets in the Netherlands
Sundance Spas 780 Series Jets in the Netherlands
Sundance Spas SunTouch Controls in the Netherlands
Smarttub System controls in the Netherlands

MAKKELIJK TE BEDIENEN, VAN WAAR DAN OOK

Het bedieningspaneel van de Sundance® Spa hot tub doet meer dan alleen het regelen van jets en temperatuur; U kunt ook de energie-efficiëntie regelen en de spa afsluiten voor de veiligheid. U kunt de instellingen van de spa beheren met behulp van het gebruiksvriendelijke controlesysteem of met een app op de  mobiele telefoon.

Met Wifi en bluetooth is het monitoren van de hot tub van afstand een eitje. Gecompleteerd met het SmartTub™ System is het zo mogelijk nog makkelijker.

VERLICHTING

Check de status van uw spa met een blik op het exterieure indicatorlampje, dat van kleur verandert als uw spa aandacht behoeft.

Veiligheid is belangrijk voor een goed hot tub-beleving. Strategisch geplaatste handvatten aan de meeste 880 spa’s maken het in- en uitstappen van de spa makkelijk voor iedereen.

Mooi voor zowel de veiligheid als de ambiance is de variëteit aan verlichting zowel binnenin als aan de buitenkant van de spa. Geniet van een fijne chromotherapie of verhoog de sfeer bij uw hot tub-party.

WATERONDERHOUD

Sundance® Spas heeft een uitgebreid watermanagementsysteem, ontworpen voor exceptionele prestaties. Met een uit meerdere stappen bestaand water behandelingsproces, wordt het bewaken van de veiligheid en helderheid van uw spa water makkelijker dan ooit.

Sundance Spas 680 Series Filter in the Netherlands

FILTRATIE

Het filtratiesysteem betekent minder werk voor de spabezitter, en is continu bezig het water schoon te houden.

clearray system in the Netherlands

CLEARRAY® SYSTEM

Een natuurlijke benadering van het watermanagement. De geïntegreerde UV-C technologie neutraliseert 99.9% van de watergedragen ziekteverwekkers; het water blijft fris en helder.

quick drain filter in the Netherlands

SNEL LEEGLOPEN

Uw spa is in een wip leeggepompt met de grote leegloopslang.

Sundance Spas 880 Series Optima Waterfall in the Netherlands

WATER-ONDERHOUDSPRODUCTEN

Verhoog de helderheid van het spawater met behulp van bijvoorbeeld een spa vac om vuil op te zuigen, teststrips om het water te checken of een middel om de filters te reinigen.

PERSONALISEER UW SPABELEVING

Laat uw hot tub matchen met uw tuin. Met onze kuip- en ombouwcombinaties kunt u een fraai geheel creëeren. Wat voor combinatie u ook kiest, de duurzaamheid en kwaliteit van uw spa is gewaarborgd.

Kuip
opties

Kabinet
opties