Jouw gezondheid op de eerste plaats.

De gezondheidsvoordelen van hydrotherapie.

Wist je dat regelmatig ontspannen in een spa je gezondheid kan helpen verbeteren? Hydrotherapie is een op water gebaseerde therapeutische techniek waarbij de combinatie van warmte, massage en drijfvermogen helpt je lichaam te ontspannen en te genezen door een gewichtloze omgeving te creëren, je bloedsomloop te verbeteren en spanningen in het hele lichaam los te laten. Door slechts 15 minuten per dag in een spa te baden kun je alle genezende krachten ervaren die hydrotherapie te bieden heeft.

sundance spas 780 chelsee couple
sundance spas 880 cameo midnight modernhardwood

Alle gezondheidsvoordelen op een rij.

Verbetert uw slaappatroon
Vermindert het stressniveau
Verlicht spierspanning
Minder gewrichtspijn
Verbeterde bloedcirculatie
Gewichtsbehoud
Huidverjonging
Sterker immuunsysteem
netherlands hot tub benefits

Voordelen van hydrotherapie

Kan veel klachten verlichten.

Hoewel een spa vaak wordt gebruikt voor de luxueuze en ontspannende ervaring, kan hydrotherapie ook leiden tot verlichting en zelfs genezing van bepaalde gezondheidsklachten. Mensen met de volgende aandoeningen kunnen baat hebben bij hydrotherapie, onder toezicht van een arts:

  • Artritis
  • Fibromyalgie
  • Rugpijn
  • Diabetes
  • Migraine
  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Onrust

Verbetering van je gezondheid met spa hydrotherapie.

Heeft jouw gezondheid en welzijn baat bij de helende kracht van hydrotherapie? Ontspannen in een spa gedurende slechts 15-20 minuten meerdere keren per week, zo niet elke dag, kan helpen om je spieren te ontspannen, je bloedsomloop te stimuleren en de stress te verlichten die zowel fysiek als emotioneel kan zijn. Deze helende effecten kunnen leiden naar het verbeteren van je gezondheid en welzijn.

Disclaimer: Raadpleeg een arts om zeker te zijn van een goede gezondheid voordat je een spa gebruikt om een bestaande gezondheidstoestand of blessure te verbeteren of te behandelen.

Verlicht pijn

Het drijfvermogen van het water tilt tot 90% van je lichaamsgewicht op, waardoor een gevoel van gewichtloosheid ontstaat. Het warme water helpt je lichaamvervolgens verder te ontspannen, terwijl de masserende werking van de jets gewrichtspijn verlichten en spierspanning verminderen.

Slaap verbeteren

Heb je een slecht slaappatroon? Baden in een spa kan je helpen om tot een volledige en ononderbroken nachtrust te komen door ontspanning en stressverlichting. Voeg simpelweg 20-30 minuten hydrotherapie toe aan je routine voor het slapengaan.

Sterker immuunsysteem

Weken in warm water verhoogt je inwendige temperatuur en werkt als een 'kunstmatige koorts'. Dit proces laat je lichaam denken dat het antilichamen moet aanmaken om een infectie of virus te bestrijden, waardoor je immuunsysteem wordt versterkt.

Stress verminderen

Stress kan zich zowel fysiek als emotioneel uiten als je overweldigd bent door uitputting of door overbelasting van je lichaam. Baden in een spa kan je helpen te ontspannen en de opgebouwde spanning los te laten, wat weer leidt tot een geleidelijke vermindering van stress.

Therapeutische voordelen

Hoe aromatherapie kan helpen.

Aromatherapie maakt gebruik van de helende kracht van bepaalde geuren en oliën om jouw algehele welzijn te helpen verbeteren. Met de juiste spa-vriendelijke aanpak kun je de fysieke en emotionele voordelen van aromatherapie dagelijks ondervinden.

Bepaalde geuren kunnen: