Voordelen voor de gezondheid

De gezondheidsvoordelen van hydrotherapie

Wist u dat regelmatig ontspannen in een spa uw gezondheid kan helpen verbeteren? U kunt een schat aan gezondheidsvoordelen ervaren door een op water gebaseerde therapeutische techniek die bekend staat als hydrotherapie. De combinatie van warmte, massage en drijfvermogen helpt uw lichaam te ontspannen en te genezen door een gewichtloze omgeving te creëren, uw bloedsomloop te verbeteren en spanningen in het hele lichaam los te laten. Door slechts 15 minuten per dag in een spa te baden kunt u alle genezende krachten ervaren die hydrotherapie te bieden heeft.

sundance spas 780 chelsee couple
sundance spas 880 cameo midnight modernhardwood

Voordelen voor de gezondheid

Verbetert uw slaappatroon
Vermindert het stressniveau
Verlicht spierspanning
Minder gewrichtspijn
Verbeterde bloedcirculatie
Gewichtsbehoud
Huid verjonging
Sterker immuunsysteem
netherlands hot tub benefits

Voordelen van hydrotherapie

Wie profiteert?

Hoewel hydrotherapie vaak wordt gebruikt voor de luxueuze en ontspannende ervaring die het creëert, kan het ook leiden tot genezing en verlichting voor velen die bepaalde gezondheidsproblemen hebben. Mensen met de volgende aandoeningen kunnen baat hebben bij hydrotherapie, onder toezicht van een arts:

  • Artritis
  • Fibromyalgie
  • Rugpijn
  • Diabetes
  • Migraine
  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Onrust

Verbetering van uw gezondheid met Spa hydrotherapie

Zou uw gezondheid en welzijn baat kunnen hebben bij de helende kracht van hydrotherapie? Ontspannen in een spa gedurende slechts 15-20 minuten meerdere keren per week, zo niet elke dag, kan helpen om uw spieren te ontspannen, uw bloedsomloop te stimuleren en de stress te verlichten die zowel fysiek als emotioneel kan zijn. Deze helende effecten kunnen leiden naar het verbeteren van uw gezondheid en welzijn.

Disclaimer: Raadpleeg een arts om zeker te zijn van een goede gezondheid voordat u een spa gebruikt om een bestaande gezondheidstoestand of blessure te verbeteren of te behandelen.

Verlicht pijn

Het drijfvermogen van het water tilt tot 90% van uw lichaamsgewicht op, waardoor een gevoel van gewichtloosheid ontstaat. Het warme water helpt uw lichaam verder te ontspannen, terwijl de masserende werking van de jets gewrichtspijn verlichten en spierspanning verminderen.

Slaap verbeteren

Heeft u een slecht slaappatroon? Baden in een spa kan u helpen u voor te bereiden op een volledige en ononderbroken nachtrust door ontspanning en stressverlichting. Voeg simpelweg 20-30 minuten hydrotherapie toe aan uw routine voor het slapengaan.

Versterken van de immuniteit

Weken in warm water verhoogt uw inwendige temperatuur en werkt als een 'kunstmatige koorts'. Dit proces laat uw lichaam denken dat het antilichamen moet aanmaken om een infectie of virus te bestrijden, waardoor uw immuunsysteem wordt versterkt.

Stress verminderen

Stress kan zich zowel fysiek als emotioneel uiten door u overweldigd te voelen door uitputting of door overbelasting van uw lichaam. Baden in een spa kan u helpen te ontspannen en de opgebouwde spanning los te laten, hetgeen leidt tot een geleidelijke vermindering van stress.

Therapeutische voordelen

Hoe Aromatherapie kan helpen

Aromatherapie maakt gebruik van de helende kracht van bepaalde geuren en oliën om iemands algehele welzijn te helpen verbeteren. Met de juiste spa-vriendelijke aanpak kunt u de fysieke en emotionele voordelen van aromatherapie dagelijks ondervinden.
Bepaalde geuren kunnen:

New Client Offer

25%OFF

Leave your details below and receive a discount coupon in your inbox
New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.