Laat ons je helpen met je aankoop.

netherlands hot tub benefits
hot tub sizes

Laat je overtuigen

Waarom een Sundance® Spa kopen?

Wij hebben alle informatie die je nodig hebt om de aankoop en installatie van een spa zo eenvoudig mogelijk te maken. Vanaf het moment dat je een Sundance® Spas jacuzzi in je huis of tuin verwelkomt, zal je wereld nooit meer hetzelfde zijn.

Wanneer kopen?

Vraag je jezelf af wat het beste moment is om een spa te kopen? Veel potentiële klanten hebben al besloten om een Sundance® Spas jacuzzi aan te schaffen om hun leven te verrijken en hun stress te verlichten, maar ze weten niet zeker wanneer ze dat het beste kunnen doen. Natuurlijk wil je meteen beginnen met het verbeteren van je gezondheid en genieten van een meer ontspannen levensstijl. Het goede nieuws is dat elk moment een geweldig moment is om te kopen.

Genieten van een heerlijke uitgebreide hydromassage.

Het zal je misschien verbazen dat de winter het seizoen is waarin veel mensen beginnen na te denken over de aankoop van een spa in de openlucht. Stel je eens voor dat je geniet van een heerlijke hydromassage terwijl de stoom opstijgt in de frisse winterlucht. Dat is een tafereel dat veel huiseigenaren zich inbeelden als de temperatuur daalt. Hoe verleidelijk het ook is om in de winter een spa in huis te halen, de installatie kan afhangen van het weer buiten. Als de grond bevroren is, kan het zijn dat je moet wachten tot de grond ontdooid is om buiten een spa te plaatsen. Voor meer informatie kun je vandaag nog terecht bij jouw plaatselijke Sundance® Spas dealer.

Winter of lente?

De voordelen van hydrotherapie in een spa zijn vooral merkbaar in de wintermaanden. Veel mensen zijn minder actief als het buiten koud is en brengen meer tijd door in hun knusse huizen. Met een Sundance® Spas outdoor spa kun je naar buiten, stretchen, ontspannen en je spieren opwarmen in het comfort van het kalmerende water van uw spa. En als je een van onze energie-efficiënte spa's hebt, kun je in de winter ook nog eens besparen op de gebruikskosten.

sundance® spas 680 edison porcelain light grey midrange
sundance spas installs

Het vroege voorjaar is ook een populaire periode om na te denken over de aankoop van een outdoor spa, zodat je op tijd de installatie kunt realiseren en jouw spa nog voor de zomer in gebruik kan nemen.

In de zomer kun je de spa op een lagere temperatuur gebruiken zodat je niet een grote watermassa hoeft te verwarmen. Daarnaast is het zomers ook een geweldige ervaring om je spa 's nachts te gebruiken voor extra ambiance. En in de herfst zijn de van kleur veranderende bladeren te bewonderen of kun je heerlijk relaxed, liggend naar de sterren staren. De lokale dealers zijn ook experts in het onderhoud van spa's in elk seizoen en kunnen je informeren over speciale financiering en andere aanbiedingen. Nu is het moment om jouw plaatselijke Sundance® Spas dealer in de Benelux een bezoek te brengen.

sundance spas installs 02

Het kiezen van de beste spa.

Spa’s van het merk Sundance® Spas zijn er in vele maten en zitplaats-configuraties, zodat je altijd een spa kunt vinden die het beste bij jouw levensstijl past. Er zijn enkele aspecten om te overwegen bij het kiezen van de juiste spa. Met een lange geschiedenis van trouwe klanten die vertrouwen op ons merk om de beste spa’s op de markt te leveren, maakt Sundance ® Spas al bekroonde producten sinds 1979. Wij hebben meer onderscheidingen en awards ontvangen dan enig ander bedrijf in deze industrie, en onze dealers zijn absoluut de beste en meest deskundige.

Spa afmetingen

Onze grote spa's zijn ideaal voor grote gezinnen of mensen die vaak gasten ontvangen. Middelgrote spa's zijn ideaal voor opgroeiende gezinnen of voor groepen van vier, vijf of zes volwassenen. Onze kleine spa's zijn ideaal voor jonge koppels, ouders waarvan de kinderen de deur uit zijn en mensen die niet vaak gasten ontvangen. Ze bieden een intieme spa-omgeving zonder in te leveren aan kwaliteit.

Lounge of geen lounge?

Hoe je je spa wilt gebruiken speelt mee in jouw beslissing om de beste spa te kiezen. Hoewel al onze spa's voldoende ruimte bieden om te relaxen, slapeloosheid tegen te gaan en spierpijn te verlichten, zijn er toch een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Spa's met lounges bieden optimale verlichting van nek tot voeten voor ontspanning of therapie. Spa's met open zitplaatsen bieden voldoende ruimte voor vrienden en familie om samen te komen. Een handige test is om te bedenken wanneer je ontspant op je bank, of je dan liever achterover leunt of rechtop zit.

Probeer het zelf

Als je klaar bent om je tenen - of je hele lichaam - in het water te dompelen, plan dan een proef-zit sessie bij je plaatselijke Sundance® Spas-dealer. In een volledig functionerende spa stappen is de beste manier om alles wat Sundance® Spas te bieden heeft te ervaren en te waarderen. Zelfs een droge proef-zit test laat zien waar de waterlijn is, controleert de dompeldiepte en stelt je in staat om de verschillende zitplaatsen te proberen. Wanneer je overweegt te kopen zijn er Sundance® spa's beschikbaar voor try-outs, het hele jaar door, bij de meeste dealers.

Spa dealer checklist

Als je eenmaal weet wat je zoekt in een spa, en welke Sundance® modellen geschikt voor je kunnen zijn, ga dan naar jouw lokale dealer met deze handige checklist. Deze helpt u te onthouden welke vragen je moet stellen aan je spa dealer, waardoor het nog makkelijker wordt om de Sundance® Spa te kiezen die perfect bij jou past. Print hem uit en je kunt aan de slag!

Voordat je de winkel ingaat.

Klaar om persoonlijk meer te weten te komen over Sundance® Spas? Dit is wat je eerst kunt doen:

Vragen aan de dealer.

Aanraken en ervaren.

Profiteer ten volle van je bezoek om er zeker van te zijn dat je van je nieuwe spa zult gaan houden.

Inspiratie en voorbereiding.

Voorbereidingen voor installatie.

Als je de ideale spa voor je huis hebt gekozen, is het tijd om na te denken over waar je hem gaat plaatsen. De installatie van een Sundance® spa is weliswaar een fluitje van een cent, maar er zijn wel een paar dingen waarmee je rekening moet houden bij de voorbereiding van je investering.

sundance spas installs 30

Plaatsing

Welke installatie je ook kiest, je zult een gedeelte van je tuin moeten kiezen dat gemakkelijk toegankelijk is en ook binnen het bereik ligt van een wateraansluiting en elektrische aansluiting voor je spa. Zoek een dealer die ter plaatse inspecties uitvoert om de beste plek voor jouw spa voor te stellen, en het installatieteam zal de spa leveren, vullen en aansluiten.

Basis opties

Als het op de fundering van jouw spa aankomt, is het aan te raden een professionele installateur te raadplegen om de beste opties te bespreken. Afhankelijk van de unieke kenmerken van je tuin kan een installateur u helpen de beste fundering voor je spa te kiezen.

Werk met wat je hebt

Zorg ervoor dat je terras volledig waterpas staat zodat de spa de juiste fundering heeft. Als je tuin een helling heeft, creëer dan een terrasvormige tuin met de spa als middelpunt. Heb je een kleine tuin dan kun je snel privacy creëren door een gazebo te monteren, hoge planten te plaatsen of een kamerscherm neer te zetten.

Vergeet de basis niet

Kleinere spa's zijn er nog steeds in verschillende vormen; bekijk de verschillende hoekjes van je tuin en ga na waar een spa het best zou passen en welke vorm er mooi zou zijn. Zorg er ook altijd voor dat er voldoende ruimte is om de cover te liften en de interne onderdelen van je spa te bereiken.

Denk aan je ruimte

Deze tip lijkt misschien de meest voor de hand liggende, maar denk er goed over na als je de spa binnenshuis wilt plaatsen. Kan een spa door de voordeur? Moet je een nieuwe kamer bouwen voor je spa of kun je hem in een bestaande ruimte van het huis plaatsen?

Gebruik de juiste fundering

Het belangrijkste is dat de vloer het gewicht van jouw spa kan dragen. Plaats de spa op een niet-poreuze ondergrond en zorg ervoor dat er een afvoer is om spatten en druppels op te vangen. Zet je spa niet rechtstreeks op een hardhouten vloer of op tapijt.