koopgids

netherlands hot tub benefits
hot tub sizes

Raak geïnspireerd

Waarom een Sundance® Spa kopen?

Wij hebben alle informatie die u nodig hebt om de aankoop en installatie van een spa zo eenvoudig mogelijk te maken. Vanaf het moment dat u een Sundance® Spas jacuzzi in uw huis of tuin verwelkomt, zal uw wereld nooit meer hetzelfde zijn.

Wanneer kopen

Vraagt u zich af wat het beste moment is om een spa te kopen? Veel potentiële klanten hebben al besloten om een Sundance® Spas jacuzzi aan te schaffen om hun leven te verrijken en hun stress te verlichten, maar ze weten niet zeker wanneer ze dat het beste kunnen doen. Natuurlijk wilt u meteen beginnen met het verbeteren van uw gezondheid en genieten van een meer ontspannen levensstijl. Het goede nieuws is dat elk moment een geweldig moment is om te kopen.

Genieten van een heerlijke uitgebreide hydromassage

Het zal u misschien verbazen dat de winter het seizoen is waarin veel mensen beginnen na te denken over de aankoop van een spa in de openlucht. Stelt u zich voor dat u geniet van een heerlijke hydromassage terwijl de stoom opstijgt in de frisse winterlucht. Dat is een tafereel dat veel huiseigenaren zich inbeelden als de temperatuur daalt. Hoe verleidelijk het ook is om in de winter een spa in huis te halen, de installatie kan afhangen van het weer buiten. Als de grond bevroren is, kan het zijn dat u moet wachten tot de grond ontdooit is om buiten een spa te plaatsen. Voor meer informatie kunt u vandaag nog terecht bij uw plaatselijke Sundance® Spas dealer.

Winter of lente?

De voordelen van hydrotherapie in uw spa zijn vooral merkbaar in de wintermaanden. Veel mensen zijn minder actief als het buiten koud is en brengen meer tijd door in hun knusse huizen. Met een Sundance® Spas outdoor spa kunt u naar buiten, stretchen, ontspannen en uw spieren opwarmen in het comfort van het kalmerende water van uw spa. En als u een van onze energie-efficiënte spa's heeft, kunt u in de winter ook nog eens besparen op de gebruikskosten.

sundance® spas 680 edison porcelain light grey midrange
sundance spas installs

Het vroege voorjaar is ook een populaire periode om na te denken over de aankoop van een outdoor spa, zodat u op tijd de installatie kunt realiseren en uw spa nog voor de zomer in gebruik kan nemen.

In de zomer kunt u de spa op een lagere temperatuur gebruiken zodat u niet een grote watermassa hoeft te verwarmen. Daarnaast is het zomers ook een geweldige ervaring om uw spa 's nachts te gebruiken voor extra ambiance. En in de herfst zijn de kleur veranderende bladeren te bewonderen of kunt u al heerlijk relaxend, liggend naar de sterren staren. Lokale geautoriseerde dealers zijn ook experts in het onderhoud van spa's in elk seizoen en kunnen u informeren over speciale financiering en andere aanbiedingen. Nu is het moment om uw plaatselijke Sundance® Spas dealer in de Benelux een bezoek te brengen.

sundance spas installs 02

Het kiezen van de beste spa voor u

Spa’s van het merk Sundance® Spas zijn er in vele maten en zitplaats-configuraties, zodat u altijd een spa kunt vinden die het beste bij uw levensstijl past. Er zijn enkele aspecten om te overwegen bij het kiezen van de juiste spa voor u. Met een lange geschiedenis van trouwe klanten die vertrouwen op ons merk om de beste portable spa’s op de markt te leveren, maakt Sundance ® Spas al bekroonde producten sinds 1979. Wij hebben meer onderscheidingen en awards ontvangen dan enig ander bedrijf in deze industrie, en onze dealers zijn absoluut de beste en meest deskundige.

Spa afmetingen

Onze grote spa's zijn ideaal voor grote gezinnen of mensen die vaak gasten ontvangen. Middelgrote spa's zijn ideaal voor opgroeiende gezinnen of voor groepen van vier, vijf of zes volwassenen. Onze kleine spa's zijn ideaal voor jonge koppels, ouders waarvan de kinderen de deur uit zijn en mensen die niet vaak gasten ontvangen. Ze bieden een intieme spa-omgeving zonder in te leveren aan kwaliteit.

Lounge of geen lounge?

Hoe u uw spa wilt gebruiken speelt mee in uw beslissing om de beste spa te kiezen. Hoewel al onze spa's voldoende ruimte bieden om te relaxen, slapeloosheid tegen te gaan en spierpijn te verlichten, zijn er toch een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Spa's met lounges bieden optimale verlichting van nek tot voeten voor ontspanning of therapie. Spa's met open zitplaatsen bieden voldoende ruimte voor vrienden en familie om samen te komen. Een handige test is om te bedenken wanneer u ontspant op uw bank, of u liever achterover leunt of rechtop zit.

Try-out

Als u klaar bent om uw tenen - of uw hele lichaam - in het water te dompelen, plan dan een proef-zit sessie bij uw plaatselijke Sundance® Spas-dealer. In een volledig functionerende spa stappen is de beste manier om alles wat Sundance® Spas te bieden heeft te ervaren en te waarderen. Zelfs een droge proef-zit test laat zien waar de waterlijn is, controleert de dompeldiepte en stelt u in staat om een verscheidenheid aan zitplaatsen te controleren. Wanneer u overweegt te kopen zijn er Sundance ® spa's beschikbaar voor try-outs, het hele jaar door, bij veel geautoriseerde dealers.

Spa dealer checklist

Als u eenmaal weet wat u zoekt in een spa, en welke Sundance® Spas modellen geschikt voor u kunnen zijn, ga dan naar uw lokale dealer met deze handige checklist. Deze helpt u te onthouden welke vragen u moet stellen aan uw spa dealer, waardoor het nog makkelijker wordt om de Sundance® Spa te kiezen die perfect bij u past. Print hem uit en u kunt aan de slag!

Voordat U De Winkel Ingaat

Klaar om persoonlijk meer te weten te komen over Sundance® Spas? Dit is wat u eerst moet doen:

Vragen Aan De Dealer

Aanraken En Ervaren

Profiteer ten volle van uw bezoek om er zeker van te zijn dat u van uw nieuwe spa zult gaan houden.

Uw Bezoek Samenvatten

Voorbereidingen voor de installatie

Als u de ideale spa voor uw huis hebt gekozen, is het tijd om na te denken over waar u hem gaat plaatsen. De installatie van een spa is een fluitje van een cent met Sundance® Spas, maar er zijn wel een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij de voorbereiding van uw investering.

sundance spas installs 30

Plaatsing

Welke installatie u ook kiest, u zult een gedeelte van uw tuin moeten kiezen dat gemakkelijk toegankelijk is en ook binnen het bereik ligt van een wateraansluiting en elektrische aansluiting voor uw spa. Zoek een dealer die ter plaatse inspecties uitvoert om de beste plek voor uw spa voor te stellen, en het installatieteam zal het werk doen van het leveren, vullen en aansluiten van uw spa.

Basis opties

Als het op de fundering van uw spa aankomt, is het aan te raden een professionele installateur te raadplegen om de beste opties te bespreken. Afhankelijk van de unieke kenmerken van uw tuin kan een installateur u helpen de beste fundering voor uw spa te kiezen.

Werk met wat u heeft

Zorg ervoor dat uw terras volledig waterpas staat en dat de spa de juiste fundering heeft. Als uw tuin een helling heeft, creëer dan een terrasvormige tuin met de spa als middelpunt. Mensen met een kleine tuin kunnen een gevoel van afzondering creëren door een gazebo te monteren, hoge planten te plaatsen of een kamerscherm neer te zetten.

Vergeet de basis niet

Kleinere spa's zijn er nog steeds in verschillende vormen; bekijk de verschillende hoekjes van uw tuin en ga na waar een spa het best zou passen en welke vorm er mooi zou zijn. Zorg er ook altijd voor dat er voldoende ruimte is om de cover te liften en de interne onderdelen van uw spa te bereiken.

Denk aan uw ruimte

Deze tip lijkt misschien de meest voor de hand liggende, maar denk er goed over na als u de spa binnenhuis wilt plaatsen. Kan een spa door de voordeur? Moet u een nieuwe kamer bouwen voor uw spa of kunt u hem in een bestaande ruimte van het huis plaatsen?

Gebruik de juiste fundering

Het belangrijkste is dat de vloer het gewicht van uw spa kan dragen. Plaats uw spa op een niet-poreuze ondergrond en zorg ervoor dat er een afvoer is om spatten en druppels op te vangen. Zet uw spa niet rechtstreeks op een hardhouten vloer of op tapijt.