Algemeen onderhoud

sundance spas hot tub mountains

Wij zorgen goed voor je spa.

Of het nu het water is dat niet warm wordt, dat één van de jets niet meer werkt of dat er gewoon geen stroom meer is op de unit; ons serviceteam zal het probleem altijd voor je oplossen. Hoewel sommige problemen eenvoudiger te verhelpen zijn dan andere, heeft ons team de opleiding en ervaring om het probleem tot op de bodem uit te zoeken. Hun doel is jou een service van hoge kwaliteit te leveren en ervoor tet zorgen dat je spa zo snel mogelijk weer werkt. Probeer het probleem niet zelf op te lossen, maar wend je tot iemand die weet hoe je de klus moet klaren. Zo bespaar je jezelf een hoop stress en gedoe.

Zuinig met energie.

Sundance® Spas behoren tot de meest energie-efficiënte op de markt. In de meeste gevallen zijn de energiekosten aanzienlijk lager dan bij vergelijkbare spa’s. Houd er wel rekening mee dat deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van je spa, de locatie en hoe vaak hij gebruikt wordt. Om de kosten van jouw spa zo laag mogelijk te houden, raden wij je aan een energiezuinige instelling te gebruiken en een veilige Sundance® spacover en coverlifter te plaatsen.

sundance spas installs 28
hot tub maintenance

Opslag van chemicaliën.

Bespaar geld en verleng de levensduur van je teststrips en chemische onderhoudsmiddelen door ze veilig op te bergen.

Zorg voor een gelijkmatige temperatuur

Extreme warme en koude temperaturen kunnen de houdbaarheid van teststrips en chemicaliën beschadigen en/of verkorten. Bewaar chemicaliën niet in direct zonlicht, in de buurt van verwarmingstoestellen of op warme plaatsen zoals zolders.
Breng chemicaliën bij koudere temperaturen naar binnen.

Houdt ze droog

Bewaar chemicaliën voorraden in een goed afgesloten box en zorg ervoor dat deze gesloten blijft. Zet de box niet direct op de grond of op beton; zorg dat hij op een verhoging staat. Zorg er bovendien voor dat eventuele doppen na ieder gebruik goed gesloten zijn.

Berg ze veilig op

Zorg ervoor dat kinderen en huisdieren niet bij de chemicaliën kunnen komen. Bewaar de originele verpakking. Sierverpakkingen zijn mooi, maar de originelen zijn het beste. Ze bevatten instructies over het gebruik en de opslag van elke chemische stof, en zo bent u er zeker van dat u ze niet verwisselt.

Onderdelen en filters.

Je vraagt je misschien af waar je onderdelen en producten voor je spa kunt kopen. Je plaatselijke Sundance® Spas-dealer is de enige die bevoegd is om onderdelen en producten te verkopen die specifiek voor jouw type spa bestemd zijn.

sundance spas 680 edison porcelain slate lifestyle night

Complete lijn verzorgingsproducten.

Onze waterbeheersystemen en producten zijn ontwikkeld met één doel in gedachten: de zorg voor je spa zo eenvoudig mogelijk maken. Wij bieden een complete lijn van producten, ondersteund door de vertrouwde naam Sundance® Spas.

SunPurity™ PLUS waterverbeteraar:

Nadat je het water van je spa hebt getest en uitgebalanceerd, maar nog voordat je het ontsmettingsmiddel toevoegt, voeg je SunPurity™ PLUS toe om de waterkwaliteit en de prestaties van je spa te verbeteren.

Voorfilter:

Sluit dit aan op je eventuele tuinslang om je water te filteren terwijl je jouw spa vult. Dit filter is bijzonder geschikt voor hard water en filtert in vijf fasen met behulp van ionen uitwisselende harsen.

MicroFiber spa pre-filter:

Verwijder vuil, sediment, roest en calcium voordat het zelfs je spa bereikt met dit wegwerp voorfilter, die de totale hoeveelheid opgeloste vaste stoffen in het water vermindert.

6-in-1 test strips:

Andere strips meten alleen chloor tot 1 ppm, maar onze professionele Sundance® Spas Test Strips zijn ontworpen om 0,5 ppm te meten; hét ideale getal voor het CLEARRAY® Water Management Systeem. Bovendien meten ze ook broom, vrij chloor, pH, alkaliteit en waterhardheid.

Filter flosser:

Dit hulpstuk maakt je het leven gemakkelijker met een gerichte Jet die precies komt waar je hem nodig hebt om het filter het beste te reinigen. Verwijder vuil en helpt het filter langer mee te gaan.

Spazuiginstallatie:

Een beetje vuil of zand is geen probleem als u het kunt opzuigen met uw spazuiginstallatie.

Kies voor originele Sundance® Spas onderdelen.

Originele onderdelen en accessoires verlengen de levensduur van je spa, en dat is niet voor niets. Ze zijn namelijk speciaal gemaakt voor Sundance® Spas. Zo kun jij je zo lang mogelijk concentreren op het gebruiksplezier van je spa.

Onze onderdelen en accessoires zijn gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, duurzaamheid en prestaties, zodat je jarenlang zorgeloos van je spa gebruik kunt maken.

Onze ingenieurs hebben elk onderdeel ontworpen volgens de exacte specificaties van jouw spa, zodat je zeker bent van optimale prestaties en een probleemloze werking.

Alleen originele Sundance® Spas onderdelen en accessoires worden ondersteund onder de garantietermijn. Heeft u nog vragen? Vraag het een expert bij uw plaatselijke Sundance® Spas geautoriseerde dealer.