Sundance® Spas

Sundance® Spa's. Een revolutie in spa-techniek.

Met meer dan 35 jaar ervaring is het geen wonder dat Sundance® Spas een toonaangevend merk is op de wellness-markt. De premium kwaliteit, unieke functies en hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat eigenaars over de hele wereld lovend zijn over hun spa. Het maakt hun huis of tuin completer, verandert hun levensstijl en verbetert in vele gevallen zelfs de gezondheid. Ontdek zelf wat een Sundance® Spa voor jou kan doen en bezoek een lokale Sundance® Spas dealer voor meer informatie over dit revolutionaire merk.

sundance spas 880 series optima seats 6 7 smart tub
sds logo white new
sundance® spas 680 edison porcelain light grey midrange

Een uitgebreide modellenreeks.

Je vindt altijd wel een spa die aan al je wensen voldoet binnen onze uitgebreide modellenreeks. Strakke designs, premium materialen en luxe afwerking; als je eenmaal de kwaliteit van een Sundance® Spa ervaart, zul je je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund. Blader door de collectie en vind een passend model voor in jouw huis of tuin. Kom je er niet uit? We helpen je graag met je keuze.

sds logo blue new
sds logo blue new
sds logo blue new

Voordelen van het hebben van je eigen spa.

Er zijn vele redenen om een spa te willen bezitten. Van de verbetering van je gezondheid tot de sociale voordelen die een eigen spa biedt. Maar één ding is zeker: eenmaal een Sundance® Spa in je huis of tuin en je wilt nooit meer anders. We zetten de voordelen voor je op een rij:

De 8 meest gehoorde voordelen van een spa

sundance spas 880 platinum vintage oak hot tub

Kom vandaag nog met ons in contact

Actuele prijsindicatie

We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wat voor kostenplaatje er aan de aanschaf van een Sundance® Spa hangt. En dat begrijpen we natuurlijk heel goed. 

Vul in dat geval het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor iedere andere vraag en/of advies kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.