Waterverzorging

sundance spas 880 cameo midnight modernhardwood

Schoon water is essentieel.

Als je optimaal wilt genieten van je nieuwe spa of lekker wilt ontspannen tijdens een hydrotherapiesessie is één ding van essentieel belang: schoon water. Moderne filter- en waterbeheersystemen kunnen het onderhoud van het water makkelijker dan ooit maken, zodat jij minder tijd aan de verzorging van je spa hoeft te besteden en dus meer tijd overhoudt om van de oase in je tuin te genieten.

Het begint allemaal met Filtratie.

De filters van je spa zijn de hele tijd in de weer om het water vrij van vuil te houden en klaar te maken voor het waterbehandelingsproces. Het filtersysteem in een Sundance® Spas jacuzzi zorgt niet alleen voor schoon, sprankelend water, maar het betekent ook minder onderhoud. Ons systeem legt de lat namelijk hoger dan traditionele filtersystemen, door de efficiënte combinatie van zeer effectieve filtering, watercirculatie en waterafscheidingsprocessen, een unieke horizontale filteroriëntatie voor een bredere skimming en een circulatiepomp die zeven keer meer water per minuut filtert dan andere merken spa’s.

Het merk Sundance® Spas stelt de norm voor robuuste en  geperfectioneerde, efficiënte waterfiltratie en dat betekent dat u minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van uw spa. Welk Sundance® Spas-model u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u het beste waterbeheersysteem krijgt.

Basis Wateronderhoud Stappen

Ons waterverzorgingssysteem is geperfectioneerd met u in gedachten. Uw gebruiksroutine, de waterkwaliteit en zelfs de weersomstandigheden kunnen uw badwater beïnvloeden, maar over het algemeen vereenvoudigt ons systeem het proces, zodat u uw zorgen echt kunt laten wegstromen in het warme water van een Sundance® Spas jacuzzi. Met het CLEARRAY ® Water Management Systeem kan zelfs de drukste familie altijd ultra-schoon helder water hebben. Zo eenvoudig is het. Als u meer vragen heeft over spa-onderhoud en wateronderhoud, kijk dan eens bij onze vraag- en antwoordsectie. Voor meer informatie kunt u vandaag nog contact opnemen met uw plaatselijke Sundance® Spas-dealer.

Na elk gebruik

Wekelijks

Maandelijks

Driemaandelijks

Jaarlijks

Om de vijf jaar

sundance spas buying guide
sundance® spas 880 platinum vintage oak midrange

Eenvoudige waterverzorging en onderhoud

Wanneer u zich voorstelt dat u met uw gezin van uw nieuwe spa kunt genieten of zich kunt settelen voor ontspannende hydrotherapie, is er één ding dat u zeker wenst: kristalhelder, schoon water. Moderne filtratie- en waterbeheersystemen maken het onderhoud van het water eenvoudiger dan ooit, zodat u minder tijd aan onderhoud hoeft te besteden en meer tijd over houd om van uw oase in de achtertuin te genieten.

Met de moderne technologieën van vandaag kost waterverzorging en onderhoud slechts een paar minuten per week. Bij Sundance® Spas hebben we gekozen voor de nieuwste UV-C en ozon technologie, samen met tal van andere handige functies, om ervoor te zorgen dat het verzorgen en behouden van een goede waterkwaliteit een fluitje van een cent is.