Waterverzorging

sundance spas 880 cameo midnight modernhardwood

Spafiltratie en Wateronderhoud

Als u zich voorstelt hoe u van uw nieuwe spa kunt genieten met uw gezin of hoe u zich kunt settelen voor een ontspannende hydrotherapiesessie, dan is er één ding dat u zeker wenst: schoon water. Moderne filtratie- en waterbeheersystemen kunnen het onderhoud van het water gemakkelijker dan ooit maken, zodat u minder tijd aan de verzorging van uw spa hoeft te besteden en meer tijd over houdt om van uw oase in de achtertuin te genieten.

Het begint allemaal met Filtratie

De filters van uw spa zijn de hele tijd in de weer om het water vrij van vuil te houden en klaar te maken voor het waterbehandelingsproces. Het filtratiesysteem in een Sundance® Spas jacuzzi zorgt niet alleen voor schoon, sprankelend water, maar het betekent ook minder onderhoud. Ons systeem legt de lat hoger dan traditionele filtratiesystemen door de efficiënte combinatie van zeer effectieve filtering, watercirculatie en waterafscheidingsprocessen, een unieke horizontale filteroriëntatie voor een bredere skimming, en een circulatiepomp die zeven keer meer water per minuut filtert dan andere merken spa’s.

Het merk Sundance® Spas stelt de norm voor robuuste en  geperfectioneerde, efficiënte waterfiltratie en dat betekent dat u minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van uw spa. Welk Sundance® Spas-model u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u het beste waterbeheersysteem krijgt.

Basis Wateronderhoud Stappen

Ons waterverzorgingssysteem is geperfectioneerd met u in gedachten. Uw gebruiksroutine, de waterkwaliteit en zelfs de weersomstandigheden kunnen uw badwater beïnvloeden, maar over het algemeen vereenvoudigt ons systeem het proces, zodat u uw zorgen echt kunt laten wegstromen in het warme water van een Sundance® Spas jacuzzi. Met het CLEARRAY ® Water Management Systeem kan zelfs de drukste familie altijd ultra-schoon helder water hebben. Zo eenvoudig is het. Als u meer vragen heeft over spa-onderhoud en wateronderhoud, kijk dan eens bij onze vraag- en antwoordsectie. Voor meer informatie kunt u vandaag nog contact opnemen met uw plaatselijke Sundance® Spas-dealer.

Na elk gebruik

Wekelijks

Maandelijks

Driemaandelijks

Jaarlijks

Om de vijf jaar

sundance spas buying guide
sundance® spas 880 platinum vintage oak midrange

Eenvoudige waterverzorging en onderhoud

Wanneer u zich voorstelt dat u met uw gezin van uw nieuwe spa kunt genieten of zich kunt settelen voor ontspannende hydrotherapie, is er één ding dat u zeker wenst: kristalhelder, schoon water. Moderne filtratie- en waterbeheersystemen maken het onderhoud van het water eenvoudiger dan ooit, zodat u minder tijd aan onderhoud hoeft te besteden en meer tijd over houd om van uw oase in de achtertuin te genieten.

Met de moderne technologieën van vandaag kost waterverzorging en onderhoud slechts een paar minuten per week. Bij Sundance® Spas hebben we gekozen voor de nieuwste UV-C en ozon technologie, samen met tal van andere handige functies, om ervoor te zorgen dat het verzorgen en behouden van een goede waterkwaliteit een fluitje van een cent is.

New Client Offer

25%OFF

Leave your details below and receive a discount coupon in your inbox
New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.