Waterverzorging

sundance spas 880 cameo midnight modernhardwood

Schoon water is essentieel.

Als je optimaal wilt genieten van je nieuwe spa of lekker wilt ontspannen tijdens een hydrotherapiesessie is één ding van essentieel belang: schoon water. Moderne filter- en waterbeheersystemen kunnen het onderhoud van het water makkelijker dan ooit maken, zodat jij minder tijd aan de verzorging van je spa hoeft te besteden en dus meer tijd overhoudt om van de oase in je tuin te genieten.

Het begint allemaal met Filtratie.

De filters van je spa zijn de hele tijd in de weer om het water vrij van vuil te houden en klaar te maken voor het waterbehandelingsproces. Het filtersysteem in een Sundance® Spas jacuzzi zorgt niet alleen voor schoon, sprankelend water, maar het betekent ook minder onderhoud. Ons systeem legt de lat namelijk hoger dan traditionele filtersystemen, door de efficiënte combinatie van zeer effectieve filtering, watercirculatie en waterafscheidingsprocessen, een unieke horizontale filteroriëntatie voor een bredere skimming en een circulatiepomp die zeven keer meer water per minuut filtert dan andere merken spa’s.

Het merk Sundance® Spas stelt de norm voor robuuste en  geperfectioneerde, efficiënte waterfiltratie en dat betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van jouw spa. Welk Sundance® Spas-model je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je het beste waterbeheersysteem krijgt.

Basis wateronderhoud stappenplan.

De gebruiksfrequentie, waterkwaliteit en weersomstandigheden zijn allemaal van invloed op de kwaliteit van het badwater. Gelukkig vereenvoudigt het CLEARRAY® Water Management Systeem een heleboel, zodat jij maximaal kunt genieten van je Sundance® Spa. Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand kleinonderhoud uit te voeren op de daarvoor aangegeven frequenties, en je water zal continu helder en ultra-schoon zijn én blijven. Zo eenvoudig is het. Als je meer vragen hebt over spa- en wateronderhoud, kijk dan eens bij onze vraag- en antwoordsectie. Mocht je toch nog vragen hebben kun je direct contact opnemen met je lokale Sundance® Spas-dealer via telefoon, e-mail of de chatfunctie.

Na elk gebruik

Wekelijks

Maandelijks

Driemaandelijks

Jaarlijks

Om de vijf jaar

hot tub maintenance
sundance® spas 880 platinum vintage oak midrange

Makkelijker wordt het niet.

Zo zie je maar weer; met de moderne technologieën van vandaag kost waterverzorging en onderhoud maar een paar minuten per week. De nieuwste UV-C- en ozontechnologie zorgt ervoor dat, samen met tal van andere handige functies, het verzorgen en behouden van een goede waterkwaliteit een fluitje van een cent is. Zodat jij alleen maar tijd hoeft te besteden aan ontspanning in je Sundance® Spa.