Neem contact met ons op

Kom in contact met ons.

Als je meer wilt weten over het merk Sundance® Spas of een bezorg-, service- of proefzit-afspraak wilt maken, neem je contact op met je lokale dealer. Om de experts van Sundance® Spas Benelux te spreken neem je contact op met het hoofdkantoor.

Let op: Sundance® Spas Benelux verkoopt geen spa’s, onderdelen of accessoires rechtstreeks aan de consument, maar uitsluitend via ons netwerk van wederverkopers.

Adres hoofdkantoor

Sundance Benelux, Balloo 26C 9458 TB Balloo

Openingstijden

DInsdag tot zaterdag 10.00 - 17.00

Volg ons:

Sundance® Spas dealers in de benelux.

Sauna & Stoom

Adres
Tel
E-mail
Web

Assen Installatietechniek

Adres
Tel
E-mail
Web

Garden Vision

Adres
Tel
E-mail
Web

Spa & Spa

Adres
Tel
E-mail
Web

20ft Wellness

Adres
Tel
E-mail
Web

Becaus nv

Adres
Tel
E-mail
Web

GTS België

Adres
Tel
E-mail
Web

Nuances De Bleu

Adres
Tel
E-mail
Web

Sundance® Spas.
Een revolutie in spa-techniek.

Met meer dan 35 jaar ervaring is het geen wonder dat Sundance® Spas een toonaangevend merk is op de wellness-markt. De premium kwaliteit, unieke functies en hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat eigenaars over de hele wereld lovend zijn over hun spa. Het maakt hun huis of tuin completer, verandert hun levensstijl en verbetert in vele gevallen zelfs de gezondheid. Ontdek zelf wat een Sundance® Spa voor jou kan doen en bezoek een lokale Sundance® Spas dealer voor meer informatie over dit revolutionaire merk.

Neem contact met ons op.

Als je opzoek bent naar spa’s, spa-accessoires of onderdelen neem je contact op met je lokale Sundance® Spas dealer. Eén van de specialisten zal je graag helpen jouw huis of tuin nieuw leven in te blazen. Voor alle andere vragen of opmerkingen kun je onderstaand formulier invullen; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact Form

Je privacy is 100% gegarandeerd. Je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.