Claremont®

2024

Claremont®

Verkoopprijs: € 32.990

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

De beste functies met meer manieren om te socialiseren

Afmetingen
234 cm x 254 cm x 86 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 6 Volwassenen
Lounge & zit
Jets
59 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY® UV-C Technologie + Filtratie
Volume Spa
1533 L
Spa Gewicht
2426 kg. Gevuld
474 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY® Active Oxygen™ Schoon Water Systeem
Elektrisch
230 VAC 50 Hz @ 16A/20A/32A2/3 x 16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Claremont® spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Claremont® spa

Word op slag verliefd op de strakke, ritmische textuur van de buitenmeubelen, geaccentueerd door hoekverlichting. Deze in het oog springende combinatie van klassieke schoonheid en architectonische vorm wordt verder versterkt door een vlakke rail met laag profiel en een prachtig loungedeck met verlichte SunCooler-koelruimten voor extra zitplaatsen en gemak. In de gehele Claremont® spa kunt u stress en spanning wegsmelten in stoelen die zijn voorzien van populaire combinaties van onze gepatenteerde Fluidix® Jets. De loungezit, die doet denken aan een luie stoel, is gevormd om uw lichaam comfortabel te ondersteunen, zodat u achterover kunt leunen en ontspannen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u ronddrijft. Terwijl u vermoeide spieren in uw nek, rug, heupen, polsen, benen en voeten overgeeft, zorgt een verbazingwekkende massage van het hele lichaam voor totale ontspanning.

In de rest van de Claremont®-spa worden brede zitplaatsen, geïnspireerd op enkele van onze populairste modellen, benadrukt door de gelijkmatige gloed van LED-verlichting voor zowel schoonheid als veiligheid. Silent Air-injectorjets en SunScents® Aromatherapy versterken de ongelooflijke ervaring nog verder. Geniet dag en nacht van uw spa met een Glass i-Touch Control, uitgerust met SunSmart® 2.0 Wi-Fi-kit, voor toegang op afstand en om u op de hoogte te houden van de status van uw spa. Ook het onderhoud is een fluitje van een cent dankzij de gereedschapsloze behuizing en het geavanceerde MicroClean® Ultra Water Management System.

Bekijk de Claremont® spa video

Play Video

Silent Air® Injector Jets

Upgraded Accu-Ssage™

Lounge Seat

Kenmerken van de Claremont® spa

Whirlpool Jet
De Whirlpool Jet zorgt voor een diepe weefsel-hydromassage met een maximaal massagebereik. De Whirlpool Jet is gewaagd, verstelbaar en krachtig, en staat bekend om zijn diepe spierpenetratie
Vortex™ Jet
U kunt rekenen op de Vortex™ Jet voor een werkelijk allesomvattende massage-ervaring. Geniet van een diepe weefselmassage voor het hele lichaam om spierspanning en gewrichtspijn te verlichten. Velen zeggen dat ze de positieve effecten nog lang voelen nadat ze de spa verlaten.
Pulsator™ Jet
Bent u op zoek naar verlichting van het ongemak van het carpaal tunnel syndroom in uw polsen? De Pulsator™ Jet oefent geconcentreerde druk uit op de spieren en gewrichten in uw pols, waardoor de pijn wordt verlicht en de beweeglijkheid wordt verbeterd door de juiste drukpunten aan te pakken.
Focus Relief® Jet
De Focus Relief® Jet brengt een zachte, maar effectieve stroom van water en bubbels op uw drukpunten voor een diepe weefselmassage. Deze geconcentreerde hydromassage kan uw hele lichaam verlichten van opgebouwde spierspanning, stress en spanning.
Fluidix® ST™ Jet
Geniet van een uitgebreide massage-ervaring die alle delen van uw lichaam aanpakt. De Fluidix® ST™ Jet creëert een gerichte, diepe Weefsel massage die zowel qua intensiteit als druk kan worden aangepast.
Fluidix® Reflex™ Jet
Ervaar een verkwikkende verlichting van spierpijn met de Zweedse massagebeweging van de Fluidix® Reflex™ Jets in uw hot tub. Deze jets zijn verstelbaar, zodat u ze op uw stijve zones kunt richten voor verlichting, terwijl u tegelijkertijd profiteert van een verhoogde bloedsomloop en ontspanning.
Fluidix® Nex™ Jet
De Fluidix® Nex™ Jet is essentieel voor het verlichten van spierspanning en stijfheid. Deze verstelbare jet kan u helpen een meer aangepaste hydrotherapie-ervaring te creëren door de spanning in uw nek en de spanning in andere kleine spieren en gevoelige zenuwen te verlichten, op basis van uw behoeften.
Fluidix® Intelli-Jet™
De Fluidix® Intelli-Jet™ is zowel krachtig als verstelbaar en biedt een diepe weefsel-hydromassage met een maximaal massagebereik. U kunt deze jets aanpassen aan uw unieke behoeften voor een echte spa-ervaring op maat.
Accu-Pressure™ Jet
De Accu-Pressure™ Jet geeft een diepe weefselmassage op verschillende drukpunten en helpt zo spierspanning en gewrichtspijn te verlichten. Geniet van een uitgebreide hydromassage elke keer dat u zich onderdompelt.

Optionele kenmerken van de Claremont® spa

Geïntegreerde BLUEWAVE® Stereo
Toegang tot muziek op uw smartphone met de Bluetooth® audio. Wordt geleverd met luidsprekers van maritieme kwaliteit, een subwoofer voor een diepe bas, en een draadloze afstandsbediening. Aux-ingang van 3,5 mm voor mp3-spelers en USB-voeding voor uw mobiele apparaat.

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Claremont® spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 980™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.