Berkeley™ 2024

2024

Berkeley™ 2024

Verkoopprijs: € 8.995

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Een Spa met zeven zitplaatsen en lounge stoelen

Afmetingen
198 cm x 198 cm x 91 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 6 Volwassenen
Lounge & zit
Jets
30 Jets Totaal
Volume Spa
1173 L
1754 kg. Gevuld
Watermanagementsysteem
CLEARRAY® Active Oxygen™ Schoon Water Systeem

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Berkeley™ 2024 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Berkeley™ 2024 spa

Met zitplaatsen die plaats bieden aan maximaal zes personen, kunt u een ontspannende spa-ervaring delen met het hele gezin. Of u hem nu binnen installeert of in het comfort van uw leefruimte in de achtertuin, deze moderne hot tub kan u helpen tijd door te brengen met het gezin en zelfs met vrienden. Vier de successen van het leven met een avondje uit in de achtertuin, ontspan aan het einde van een lange dag of maak van hydrotherapie gewoon een onderdeel van uw regelmatige zelfzorg, allemaal met de hulp van de Berkeley™.

Enkele kenmerken waarvan u kunt profiteren zijn ergonomische zetels, waaronder een lounge zetel over het hele lichaam, led-verlichting binnen en buiten, comfortkussens, en een vereenvoudigd digitaal bedieningssysteem. Niet te vergeten dat u met de Berkeley™ niets minder dan een energiezuinige ervaring kunt verwachten, dankzij de LED-verlichting, de volledige schuimisolatie en de duurzame unibodyconstructie.

Kenmerken van de Berkeley™ 2024 spa

Traditioneel filtratiesysteem
Geniet van water dat zowel schoon als veilig is met het Traditionele Filtratiesysteem. Terwijl het water door dit filter stroomt, worden deeltjes, vuil en andere verontreinigingen opgevangen en vastgehouden, zodat u ze gemakkelijk allemaal in één keer kunt verwijderen wanneer u het filter reinigt.
Roestvrij staal Jet Trim
Sundance ® spa’s zijn gebouwd met duurzaamheid, een lange levensduur, en kwaliteit in het achterhoofd, met geen compromis op stijl. Roestvrij staal Jet Trim helpt bij het creëren van een meer slanke en stijlvolle esthetiek, zodat uw spa ziet er zo goed aan de buitenkant als het presteert aan de binnenkant.
Plug en Play
Onze 120V spa’s zijn eenvoudig aan te sluiten, te vullen en te genieten; u gebruikt gewoon bestaande stopcontacten zonder dat u een elektricien nodig heeft.

Optionele kenmerken van de Berkeley™ 2024 spa

Suite pakket
Suite-pakket omvat bijpassende treden met opbergruimte, een leuning en een dekselheffer.

De Sundance® Splash™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.