Brook™

2024

Brook™

Verkoopprijs: € 8.995

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Een zevenzits hottub

Afmetingen
198 cm x 198 cm x 91 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 7 Volwassenen
Alleen zit
Jets
30 Jets Totaal
Volume Spa
1242 L
1867 kg. Gevuld
Watermanagementsysteem
CLEARRAY® Active Oxygen™ Schoon Water Systeem

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Brook™ spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Brook™ spa

Mist uw huis of leefruimte in de achtertuin iets speciaals? Kies voor een nieuwe benadering van entertainment, recreatie en ontspanning thuis met de installatie van een moderne hot tub. De Brook™ uit de Sundance® Spas Splash™ Collectie is uitgerust met een verscheidenheid aan hoogwaardige functies, waaronder hydrotherapie-opwekkende jets, ergonomische zitplaatsen, gebruiksvriendelijke digitale bediening, en LED binnen- en buitenverlichting. Met meer dan genoeg ruimte voor uw familie en vrienden, kan deze toonaangevende hot tub u voorzien van een betaalbare benadering van een levensstijl gewijd aan quality time met degenen die je liefde.

Kenmerken van de Brook™ spa

Traditioneel filtratiesysteem
Geniet van water dat zowel schoon als veilig is met het Traditionele Filtratiesysteem. Terwijl het water door dit filter stroomt, worden deeltjes, vuil en andere verontreinigingen opgevangen en vastgehouden, zodat u ze gemakkelijk allemaal in één keer kunt verwijderen wanneer u het filter reinigt.
Roestvrij staal Jet Trim
Sundance ® spa’s zijn gebouwd met duurzaamheid, een lange levensduur, en kwaliteit in het achterhoofd, met geen compromis op stijl. Roestvrij staal Jet Trim helpt bij het creëren van een meer slanke en stijlvolle esthetiek, zodat uw spa ziet er zo goed aan de buitenkant als het presteert aan de binnenkant.
Plug en Play
Onze 120V spa’s zijn eenvoudig aan te sluiten, te vullen en te genieten; u gebruikt gewoon bestaande stopcontacten zonder dat u een elektricien nodig heeft.

Optionele kenmerken van de Brook™ spa

Suite pakket
Suite-pakket omvat bijpassende treden met opbergruimte, een leuning en een dekselheffer.

De Sundance® Splash™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.