Dover™ 2024

2024

Dover™ 2024

Verkoopprijs: € 15.990

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Een hot tub die perfect is voor jullie twee

Afmetingen
176 cm x 209 cm x 78 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 3 Volwassenen
Alleen zit
Jets
23 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY® UV-C Technologie + Filtratie
Volume Spa
871 L
Spa Gewicht
1473 kg. Gevuld
281 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY® Active Oxygen™ Schoon Water Systeem
Elektrisch
230-240 VAC 50Hz 1x16A or 2x16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Dover™ 2024 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Dover™ 2024 spa

De Dover™ spa biedt plaats aan maximaal drie volwassenen. Deze spa heeft een laag profiel voor gemakkelijk in- en uitstappen. Het Dover™ hot tub model uit de 780™ serie is de perfecte maat voor een patio of kleine ruimte. Dit gezellige, plug-and-play model heeft zitplaatsen met gepatenteerde Fluidix® Jets die u zullen ontspannen, verfrissen en ontlasten.

In de exclusieve SMT Seat van de serie kunt u spanning verlichten met het gevoel van een handmassage, zodat u zich optimaal kunt ontspannen. Aan uw voeten smelt een krachtige, wervelende massage de vermoeidheid van pijnlijke voetbogen weg. En in de Accu-Pressure Seat, die exclusief in de serie is, vindt u gerichte, diepe druk om pijn te verlichten en uw spieren te verjongen.

Bekijk de Dover™ 2024 spa video

Play Video

SMT™ Seat

Accu-Pressure™ Seat

Kenmerken van de Dover™ 2024 spa

Vortex™ Jet
U kunt rekenen op de Vortex™ Jet voor een werkelijk allesomvattende massage-ervaring. Geniet van een diepe weefselmassage voor het hele lichaam om spierspanning en gewrichtspijn te verlichten. Velen zeggen dat ze de positieve effecten nog lang voelen nadat ze de spa verlaten.
SMT™ Micro Jet
Groter is niet altijd beter, en dat geldt zeker voor de SMT™ Micro Jet. Klein maar krachtig, levert deze jet een sterke en gerichte massage die helpt om spanning en stijfheid in de nek te verlichten.
SMT™ Fluidix® Jet
Als u op zoek bent naar verlichting van spierspanning, hoeft u niet verder te zoeken dan de SMT™ Fluidix® Jet. Deze jet creëert een medium spiraalvormige massage die kan helpen spanningsgevoelige gebieden te verlichten van pijn en stijfheid, vooral in gewrichten en kleine spiergroepen.
SlipStream™ skimmer
Deze extra brede skimmer drijft op de bovenkant van het water en roomt zo meer vuil af dan de meeste andere skimmers. De SlipStream™ Weir Gate is ook compatibel met SunPurity™ Minerals, waardoor uw spa extra ontsmet wordt.
Unieke horizontaal filter
Het unieke horizontale filter onderscheidt zich van andere opties door de horizontale positie van het geplooide filter, waardoor het water strategisch door het hele filter kan stromen en zelfs het kleinste vuil en verontreinigingen worden verwijderd. U kunt dus rekenen op een schoon en helder badwater, elke keer weer.
Mini Vortex™ Jet
Ervaar een elite hydromassage met de perfecte combinatie van high-impact en low-impact waterstromen met de Mini Vortex™ Jet. Deze robuuste jet creëert een unieke draaiende beweging om stijve spieren aan te pakken en is bovendien naar wens instelbaar.
MicroClean® Filtration System
Het MicroClean® Filtratiesysteem volgt een rigoureus proces om het water in uw spa te circuleren en te filteren, waarbij de kleinste deeltjes worden verwijderd. U kunt altijd uitkijken naar schoon en luxueus water in uw Sundance® Spa.
Adjustable Accu-Pressure™ Jet
Geniet van meer controle over uw therapeutische ervaring met de instelbare Accu-Pressure™ Jet. Deze krachtige straal richt zich op verschillende drukpunten om stijve en gespannen spieren te verlichten.
Accu-Pressure™ Jet
De Accu-Pressure™ Jet geeft een diepe weefselmassage op verschillende drukpunten en helpt zo spierspanning en gewrichtspijn te verlichten. Geniet van een uitgebreide hydromassage elke keer dat u zich onderdompelt.

Optionele kenmerken van de Dover™ 2024 spa

SmartTub® Waterbeheersysteem
Geniet van een geavanceerde benadering van spa-eigendom met het SmartTub®-systeem. Eenmaal verbonden via een app op je mobiel toestel, kan je je spa vanop afstand bedienen, monitoren en er interactie mee hebben. Of je nu op vakantie bent of aan het overwerken bent, je bent altijd op de hoogte als het op je spa aankomt. Lees Meer
EcoWrap® Insulation
EcoWrap® Insulation helpt om de warmte in uw spa beter vast te houden, wat resulteert in lagere operationele kosten en de druk op uw spasysteem wegneemt. Gecombineerd met een cover van hoge kwaliteit kan je genieten van een eersteklas spa ervaring tegen een betaalbare prijs.

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Dover™ 2024 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 780™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.