Optima® LIMITED EDITION 2023

Optima® LIMITED EDITION 2023

Verkoopprijs: € 24.995

Monthly Payments: $49/month

ACTIE KORTING: € 21,995

Model overzicht

Prachtige hot tub met ingebouwde spa therapie

Afmetingen
226 cm x 226 cm x 96 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 7 Volwassenen
Alleen zit
Jets
47 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1552 L
Spa Gewicht
2424 kg. Gevuld
419 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230-240 VAC 50 Hz @ 40A/16A/32A/20A/16A, 3 x 16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Optima® LIMITED EDITION 2023 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Optima® LIMITED EDITION 2023 spa

De Optima® spa heeft het beste van alles, met plaats voor maximaal zeven volwassenen en verschillende zithoogtes die zo gevormd zijn dat verschillende lichaamstypes er comfortabel in passen. En met de unieke Fluidix® jetconfiguraties en meer massagejets voor nek en schouders dan welk ander model ook, is de 880 Series Optima® spa ons populairste niet-lounge spa model.

Ervaar Fluidix® jets, van zachte, huidkalmerende bubbels die aromatherapie geven tot diepe weefselontspanning. Hoewel de favoriete Accu-Ssage-zitplaats in deze spa is inbegrepen, zijn deze zitplaatsen exclusief voor het Optima®-model dankzij twee unieke jetconfiguraties met heupmassage. Een voetenkoepel met jets richt zich ook op vermoeide voeten vanuit elke zitplaats.

Bekijk de Optima® LIMITED EDITION 2023 spa video

Play Video

Neck Shoulder and Back Tension Banishing Seat

Accu-ssage™ Therapy Seat

Back Relief Seat with Hip Jets

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Optima® LIMITED EDITION 2023 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 880™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.