Cameo 2023

Cameo 2023

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Levert de beroemde Hot Tub-hydrotherapie

Afmetingen
226 cm x 226 cm x 96 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 6 Volwassenen
Alleen zit
Jets
54 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1401 L
Spa Gewicht
2214 kg. Gevuld
436 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230-240 VAC 50 Hz @ 40A/16A/20A/32A, 3 x 16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Cameo 2023 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Cameo 2023 spa

De Cameo® spa biedt plaats aan maximaal zes volwassenen, met een perfecte variëteit aan zithoogtes voor verschillende lichaamstypes. Dit model uit de 880 serie, ons best verkochte loungemodel, heeft het beste van alles, van verlichte handgrepen tot aromatherapiejets die alleen met lucht werken. De optionele SunSide-meubelbekleding heeft hoekverlichting die even functioneel als architecturaal is, waardoor de blik wordt gericht op het moderne design en tegelijk extra veiligheid wordt geboden.

Laat u smelten in de loungestoel en voel uw stress verdwijnen dankzij de meest uiteenlopende Fluidix®-stralen, van uw nek tot uw polsen tot uw voeten. In de hele Cameo® spa vindt u ook diverse zitmogelijkheden, van de door klanten favoriete Accu-Ssage-zitting met diepe onderdompeling tot de exclusieve, gewaagde, therapeutische Intelli-Jet-zitting. In de hoek van de diepe voetruimte is ook een asymmetrische voetkoepel weggewerkt zodat u zich comfortabel in de spa kunt bewegen.

Bekijk de Cameo 2023 spa video

Play Video

Intelli-Jet™ Seat

Accu-ssage™ Therapy Seat

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Cameo 2023 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 880™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.