Waarom een hottub kopen?

Wij hebben alle informatie die u nodig hebt om de aankoop en installatie van een hottub zo eenvoudig mogelijk te maken. Vanaf het moment dat u een Sundance® Spas hottub in uw huis of tuin verwelkomt, zal uw wereld nooit meer hetzelfde zijn.

Wanneer kopen

Vraagt u zich af wat het beste moment is om een hottub te kopen? Veel potentiële klanten hebben al besloten om een Sundance® Spas hottub aan te schaffen om hun leven te verrijken en hun stress te verlichten, maar ze weten niet zeker wanneer ze dat het beste kunnen doen. Natuurlijk wilt u meteen beginnen met het verbeteren van uw gezondheid en genieten van een meer ontspannen levensstijl. Het goede nieuws is dat elk moment een geweldig moment is om te kopen.

Maar het zal u misschien verbazen dat de winter het seizoen is waarin veel mensen beginnen na te denken over de aankoop van een hottub in de openlucht. Stelt u zich voor dat u geniet van een welkome hydromassage terwijl de stoom opstijgt in de frisse winterlucht. Dat is een tafereel dat veel huiseigenaars zich inbeelden als de temperatuur daalt. Hoe verleidelijk het ook is om in de winter een hottub in huis te halen, de installatie kan afhangen van het weer buiten. Als de grond bevroren is, kan het zijn dat u moet wachten tot de grond ontdooit is om buiten een hottub te plaatsen. Voor meer informatie kunt u vandaag nog terecht bij uw plaatselijke Sundance® Spas dealer.

Winter of lente?

De voordelen van hydrotherapie in uw spa zijn vooral merkbaar in de wintermaanden. Veel mensen zijn minder actief als het buiten koud is en brengen meer tijd door in hun knusse huizen. Met een Sundance® Spas outdoor hottub kunt u naar buiten, stretchen, ontspannen en uw spieren opwarmen in het comfort van het kalmerende water van uw spa. En als u een van onze energie-efficiënte hottubs heeft, kunt u in de winter ook nog eens besparen op de gebruikskosten.

Het vroege voorjaar is ook een populaire periode om na te denken over de aankoop van een outdoor hottub, zodat u er op tijd een kunt realisaties en in gebruik nemen voor de zomer. In de zomer kunt u de hottub op een lagere temperatuur gebruiken zodat u niet een grote watermassa hoeft te verwarmen, of hem 's nachts gebruiken voor extra ambiance. En in de herfst zijn de frisse lucht en uw hot tub de perfecte combinatie om de mooie, van kleur veranderende bladeren te bewonderen of naar de sterren te staren. Lokale geautoriseerde dealers zijn ook experts in het onderhoud van hottubs in elk seizoen en kunnen u informeren over speciale financiering en andere aanbiedingen. Nu is het moment om uw plaatselijke Sundance® Spas dealer in Benelux een bezoek te brengen.

Het kiezen van de beste spa voor u

Hottubs van het merk Sundance® Spas zijn er in vele maten en stoelconfiguraties, zodat u altijd een spa kunt vinden die het beste bij uw levensstijl past. Hier zijn enkele aspecten om te overwegen bij het kiezen van de juiste spa voor u. Met een lange geschiedenis van trouwe klanten die vertrouwen op ons merk om de beste portable hottubs op de markt te leveren, maakt Sundance ® Spas al bekroonde producten sinds 1979. Wij hebben meer onderscheidingen en awards ontvangen dan enig ander bedrijf in deze industrie, en onze dealers zijn absoluut de beste en meest deskundige.

HotTub Maten

Onze grote hottubs zijn ideaal voor grote gezinnen of mensen die vaak gasten ontvangen. Middelgrote hot tubs zijn ideaal voor opgroeiende gezinnen of voor groepen van vier, vijf of zes volwassenen. Onze kleine hot tubs zijn ideaal voor jonge koppels, ouders waarvan de kinderen de deur uit zijn en mensen die niet vaak gasten ontvangen. Ze bieden een intieme spa-omgeving zonder in te boeten aan kwaliteit.

Lounge of geen lounge?

Hoe u uw spa wilt gebruiken speelt mee in uw beslissing om de beste hottub te kiezen. Hoewel al onze spa's voldoende ruimte bieden om te relaxen, slapeloosheid tegen te gaan en spierpijn te verlichten, zijn er toch een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Spa's met lounges bieden optimale verlichting van nek tot voeten voor ontspanning of therapie. Spa's met open zitplaatsen bieden voldoende ruimte voor vrienden en familie om samen te komen. Een handige test is om te bedenken wanneer u ontspant op uw bank, of u liever achterover leunt of rechtop zit.

Natte testen

Als u klaar bent om uw tenen - of uw hele lichaam - in het water te dompelen, plan dan een natte test bij uw plaatselijke Sundance® Spas-dealer. In een volledig functionerende hottub stappen is de beste manier om alles wat Sundance® Spas te bieden heeft te ervaren en te waarderen. Zelfs een droge test laat zien waar de waterlijn is, controleert de dompeldiepte en stelt u in staat om een verscheidenheid aan zitplaatsen te controleren. Wanneer u overweegt te kopen zijn er Sundance ® spa's beschikbaar voor natte testen, het hele jaar door, bij veel geautoriseerde dealers.

HotTub Dealer Checklist

Als u eenmaal weet wat u zoekt in een hottub, en welke Sundance® Spas modellen geschikt voor u kunnen zijn, ga dan naar uw lokale dealer met deze handige checklist. Deze helpt u te onthouden welke vragen u moet stellen aan uw hottubdealer, waardoor het nog makkelijker wordt om de Sundance® Spa te kiezen die perfect bij u past. Print hem uit en u kunt aan de slag!

VOORDAT U DE WINKEL INGAAT

Klaar om persoonlijk meer te weten te komen over Sundance® Spas? Dit is wat u eerst moet doen:

 • Neem foto's van uw achtertuin zodat u de dealer kunt tonen waar u de hottub wilt plaatsen.

 • Als de ruimte beperkt is, verzamel dan de afmetingen van de ruimtes die u overweegt.

 • Bel van tevoren om te zien of u een privé "natte test" kunt plannen, zodat u weet of u een zwempak moet meenemen.
VRAGEN AAN DE DEALER
 • Wat zijn de typische maandelijkse energiekosten voor het gebruik van een spa in uw regio?

 • Hoeveel tijd kost het om de hottub elke week te onderhouden?

 • Hoe lang bestaat de hottubfabrikant al?

 • Hoe lang werkt de de dealer al in deze branche?

 • Wat is de garantie op de kuip en de onderdelen?

 • Zijn er accessoires beschikbaar? Overkappingen, opstapjes voor gemakkelijke toegang, enz?
Aanraken en ervaren

Profiteer ten volle van uw bezoek om er zeker van te zijn dat u van uw nieuwe hottub zult gaan houden.

 • Jets - Minimaal met je hand, idealiter tijdens een natte test. Hoe verstelbaar zijn ze, komen ze overeen met gebieden met hoge spanning?

 • Zitplaatsen - Ga in de droge hottub! Tubs variëren nogal in grootte en diepte dus zorg ervoor dat de zitplaatsen niet te klein of te groot zijn.

 • Luister - Hoe luid is het als de jets lopen? Wil je een stereo?

 • Onderhoud - Zijn de filters gemakkelijk toegankelijk? Is het bedieningspaneel gemakkelijk te gebruiken? vraag een demonstratie van typische functies.

 • Heb je kinderen? - Hot tubs kunnen groot zijn - een kleiner, 'cool down' zitje geeft kinderen een fijne plek om te zitten. Er zijn verschillende zithoogtes voor iedereen.

 • Hoogte - Is het makkelijk om te hottub te betreden?
Uw bezoek samenvatten
 • Inspiratie - Zijn er foto's van eerdere installaties, dit is een geweldige bron van ideeën.

 • Voorbereiden - Bespreek de voorbereidingskit voor de levering met de dealer.

 • Beschikbaarheid - Hoe snel kan uw bad geïnstalleerd worden. Met wie neemt u contact op voor ondersteuning?

Voorbereidingen voor de installatie

Als u de ideale hottub voor uw huis hebt gekozen, is het tijd om na te denken over waar u hem gaat plaatsen. De installatie van een hottub is een fluitje van een cent met Sundance® Spas, maar er zijn wel een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij de voorbereiding van uw investering.

Plaatsing

Welke installatie u ook kiest, u zult een gedeelte van uw tuin moeten kiezen dat gemakkelijk toegankelijk is en ook binnen het bereik van een waterbron en elektrische aansluiting voor uw hottub. Zoek een dealer die ter plaatse inspecties uitvoert om de beste plaats voor uw spa voor te stellen, en het installatieteam zal het werk doen van het leveren, vullen en bedraden van uw hottub.

Basis Opties

Als het op de fundering van uw hottub aankomt, is het aan te raden een professionele installateur te raadplegen om de beste opties te bespreken. Afhankelijk van de unieke kenmerken van uw tuin kan een installateur u helpen de beste fundering voor uw hot tub te kiezen.

Werk met wat u heeft

Zorg ervoor dat uw terras volledig waterpas staat en dat de hottub de juiste fundering heeft. Als uw tuin een helling heeft, creëer dan een terrasvormige tuin met de spa als middelpunt. Mensen met een kleine tuin kunnen een gevoel van afzondering creëren door een gazebo op te hangen, hoge planten te plaatsen of een kamerscherm neer te zetten.

Vergeet de basis niet

Kleinere spa's zijn er nog steeds in verschillende vormen; bekijk de verschillende hoekjes van uw tuin en ga na waar een spa het best zou passen en welke vorm er mooi zou zijn. Zorg er ook altijd voor dat er voldoende ruimte is om de cover te liften en de interne onderdelen van uw hot tub te bereiken.

Denk aan uw ruimte

Deze tip lijkt misschien de meest voor de hand liggende, maar denk er goed over na. Kan een hottub door de voordeur? Moet u een nieuwe kamer bouwen voor uw hot tub of kunt u hem in een bestaande ruimte van het huis plaatsen?

Gebruik de juiste fundering

Het belangrijkste is dat de vloer het gewicht van uw hottub kan dragen. Plaats uw hot tub op een niet-poreuze ondergrond en zorg ervoor dat er een afvoer is om spatten en druppels op te vangen. Zet uw hottub niet rechtstreeks op een hardhouten vloer of op tapijt.