Alicia™ 2024

2024

Alicia™ 2024

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Biedt ruimte voor maximaal drie volwassenen

Afmetingen
203 cm x 175 cm x 84 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 3 Volwassenen
Alleen zit
Jets
21 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
833 L
Spa Gewicht
1261 kg. Gevuld
223 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230VAC 20A or 30A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Alicia™ 2024 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Alicia™ 2024 spa

The Alicia™ spa relieve stress with chromotherapy and hydrotherapy all in the comfort of your own home. This 2-3 person hot tub comes with 19 jets, 6 LED bullet lights and a variety of customizable features and 30 style combinations to choose from. It’s low profile and compact design makes it a great addition to any backyard. Along with all other hot tubs in the 680™ Series, the Alicia™ spa comes with the option of an alternative insulation system. Retain heat in your hot tub, regulate the water temperature and keep heating costs down.

Bekijk de Alicia™ 2024 spa video

Play Video

Kenmerken van de Alicia™ 2024 spa

CLEARRAY® UV-C Technologie
Het CLEARRAY®-waterzuiveringssysteem maakt gebruik van bewezen ultraviolet licht om het water in uw spa te zuiveren en bacteriën, virussen en algen te desinfecteren.
MicroClean® Minifiltratiesysteem
Geniet van schoon en veilig water met het MicroClean® Mini Filtratie Systeem. Terwijl het water door dit filter stroomt, worden deeltjes, vuil en andere verontreinigingen opgevangen en vastgehouden, zodat u ze gemakkelijk in één keer kunt verwijderen wanneer u het filter reinigt.
Kast en buitenverlichting
UV-bestendige kunststof kasten met installatie zonder gereedschap Vrije toegang en buitenverlichting maken het eenvoudig om uw spa in goede staat te houden.
Controles
Een gestroomlijnd LED-bedieningspaneel vereenvoudigt de activiteiten van de spa.
Roestvrij staal Jet Trim
Sundance ® spa’s zijn gebouwd met duurzaamheid, een lange levensduur, en kwaliteit in het achterhoofd, met geen compromis op stijl. Roestvrij staal Jet Trim helpt bij het creëren van een meer slanke en stijlvolle esthetiek, zodat uw spa ziet er zo goed aan de buitenkant als het presteert aan de binnenkant.
RigidBond™ kuip
Sundance ® Spas hot tubs zijn gebouwd met hoogwaardige materialen gekozen met een lange levensduur in het achterhoofd. De RigidBond ™ kuip is geen uitzondering. De gepatenteerde kuip productieproces resulteert in acryl dat is zowel sterker en meer energie-efficiënt, door het verhogen van thermische retentie-eigenschappen.
Efficiënte verwarming
Elke Sundance® Spas hot tub is uitgerust met een efficiënte verwarmer om uw hot tub naar behoefte te verwarmen. Het verwarmingselement verwarmt het water, verhoogt de thermische efficiëntie en voorkomt corrosie.

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Alicia™ 2024 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 680™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.