Prado™

2024

Prado™

Verkoopprijs: € 11.990

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

The Five Seater Spa Ideal for Small Spaces

Afmetingen
203 cm x 203 cm x 84 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 5 Volwassenen
Alleen zit
Jets
26 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1340 L
Spa Gewicht
1914 kg. Gevuld
255 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230VAC 20A or 30A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Prado™ spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Prado™ spa

With room for up to five adults, the Prado™ spa offers a classic hydrotherapy experience with a plug and play option that is also easy to install with a standard household outlet. This spa is perfect for small spaces or patios. The Prado™ spa offers seats with varying massage combinations that will surely leave you feeling renewed.

This spa features broad coverage back jets that banish discomfort in large muscles. Unique to the 680™ Series, a pivot bench seat with targeted back relief fosters communication and makes it easy to move around. As well as a textured foot well designed for tactile therapy houses an asymmetric foot dome for full-body relief.

Bekijk de Prado™ spa video

Play Video

Comprehensive Back Seat

Bench Seat

Kenmerken van de Prado™ spa

CLEARRAY® UV-C Technologie
Het CLEARRAY®-waterzuiveringssysteem maakt gebruik van bewezen ultraviolet licht om het water in uw spa te zuiveren en bacteriën, virussen en algen te desinfecteren.
MicroClean® Minifiltratiesysteem
Geniet van schoon en veilig water met het MicroClean® Mini Filtratie Systeem. Terwijl het water door dit filter stroomt, worden deeltjes, vuil en andere verontreinigingen opgevangen en vastgehouden, zodat u ze gemakkelijk in één keer kunt verwijderen wanneer u het filter reinigt.
Kast en buitenverlichting
UV-bestendige kunststof kasten met installatie zonder gereedschap Vrije toegang en buitenverlichting maken het eenvoudig om uw spa in goede staat te houden.
Controles
Een gestroomlijnd LED-bedieningspaneel vereenvoudigt de activiteiten van de spa.
Roestvrij staal Jet Trim
Sundance ® spa’s zijn gebouwd met duurzaamheid, een lange levensduur, en kwaliteit in het achterhoofd, met geen compromis op stijl. Roestvrij staal Jet Trim helpt bij het creëren van een meer slanke en stijlvolle esthetiek, zodat uw spa ziet er zo goed aan de buitenkant als het presteert aan de binnenkant.
RigidBond™ kuip
Sundance ® Spas hot tubs zijn gebouwd met hoogwaardige materialen gekozen met een lange levensduur in het achterhoofd. De RigidBond ™ kuip is geen uitzondering. De gepatenteerde kuip productieproces resulteert in acryl dat is zowel sterker en meer energie-efficiënt, door het verhogen van thermische retentie-eigenschappen.
Efficiënte verwarming
Elke Sundance® Spas hot tub is uitgerust met een efficiënte verwarmer om uw hot tub naar behoefte te verwarmen. Het verwarmingselement verwarmt het water, verhoogt de thermische efficiëntie en voorkomt corrosie.

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Prado™ spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 680™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.