McKinley®

2024

McKinley®

Verkoopprijs: € 14.990

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Genoeg ruimte voor families en groepen

Afmetingen
226 cm x 226 cm x 92 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 7 Volwassenen
Alleen zit
Jets
42 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY® UV-C Technologie + Filtratie
Volume Spa
1514 L
Spa Gewicht
2343 kg. Gevuld
353 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY® UV-C Technology + MicroCleanMini Filtration
Elektrisch
230-240 VAC 50Hz 1x20A or 1x32A, 2x16A or 1x16A/1x20A or 3x16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de McKinley® spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de McKinley® spa

De ruime McKinley® spa biedt plaats aan maximaal zeven volwassenen. De klassieke hydrotherapie zorgt voor totale ontspanning en waarde, en geeft u een goed gevoel nog lang nadat u het water hebt verlaten. In deze spa uit de 680™-serie kalmeren de opstellingen en jetformaties de spieren en maken knopen los om uw lichaam te vernieuwen.

Een cool-down zetel maakt het gemakkelijk om te weken en te socialiseren zonder de troostende warmte van het water volledig te verlaten. En dankzij de klassieke jets die in een voetenkoepel zijn genesteld, kunnen uw voeten vanuit bijna elke zitplaats in de spa verlichting vinden.

Bekijk de McKinley® spa video

Play Video

Kenmerken van de McKinley® spa

CLEARRAY® UV-C Technologie
Het CLEARRAY®-waterzuiveringssysteem maakt gebruik van bewezen ultraviolet licht om het water in uw spa te zuiveren en bacteriën, virussen en algen te desinfecteren.
MicroClean® Minifiltratiesysteem
Geniet van schoon en veilig water met het MicroClean® Mini Filtratie Systeem. Terwijl het water door dit filter stroomt, worden deeltjes, vuil en andere verontreinigingen opgevangen en vastgehouden, zodat u ze gemakkelijk in één keer kunt verwijderen wanneer u het filter reinigt.
Kast en buitenverlichting
UV-bestendige kunststof kasten met installatie zonder gereedschap Vrije toegang en buitenverlichting maken het eenvoudig om uw spa in goede staat te houden.
Controles
Een gestroomlijnd LED-bedieningspaneel vereenvoudigt de activiteiten van de spa.
Roestvrij staal Jet Trim
Sundance ® spa’s zijn gebouwd met duurzaamheid, een lange levensduur, en kwaliteit in het achterhoofd, met geen compromis op stijl. Roestvrij staal Jet Trim helpt bij het creëren van een meer slanke en stijlvolle esthetiek, zodat uw spa ziet er zo goed aan de buitenkant als het presteert aan de binnenkant.
RigidBond™ kuip
Sundance ® Spas hot tubs zijn gebouwd met hoogwaardige materialen gekozen met een lange levensduur in het achterhoofd. De RigidBond ™ kuip is geen uitzondering. De gepatenteerde kuip productieproces resulteert in acryl dat is zowel sterker en meer energie-efficiënt, door het verhogen van thermische retentie-eigenschappen.
Efficiënte verwarming
Elke Sundance® Spas hot tub is uitgerust met een efficiënte verwarmer om uw hot tub naar behoefte te verwarmen. Het verwarmingselement verwarmt het water, verhoogt de thermische efficiëntie en voorkomt corrosie.

Optionele kenmerken van de McKinley® spa

SmartTub® Waterbeheersysteem
Geniet van een geavanceerde benadering van spa-eigendom met het SmartTub®-systeem. Eenmaal verbonden via een app op je mobiel toestel, kan je je spa vanop afstand bedienen, monitoren en er interactie mee hebben. Of je nu op vakantie bent of aan het overwerken bent, je bent altijd op de hoogte als het op je spa aankomt. Lees Meer

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw McKinley® spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 680™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.