Prado™ 2023

Prado™ 2023

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

De vijf zits spa, ideaal voor kleine ruimtes

Afmetingen
203 cm x 203 cm x 84 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 5 Volwassenen
Alleen zit
Jets
26 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY UV-C Technology + Filtration
Volume Spa
1340 L
Spa Gewicht
1914 kg. Gevuld
255 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY Active Oxygen™ Clean Water System
Elektrisch
230VAC 20A or 30A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Prado™ 2023 spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Prado™ 2023 spa

Met ruimte voor maximaal vijf volwassenen, biedt de Prado spa een klassieke hydrotherapie-ervaring met een plug-and-play-optie die ook makkelijk aan te sluiten is op een standaard stopcontact in huis. Deze spa is perfect voor kleine ruimtes of patio’s. De Prado spa heeft zittingen met verschillende massagecombinaties die je als herboren doen voelen.

Deze spa beschikt over brede jets voor de rug die spierpijn verlichten. Uniek voor de 680 Serie is een draaibare bank met gerichte verlichting van de rug. Dit maakt het makkelijk om rond te bewegen.

Bekijk de Prado™ 2023 spa video

Play Video

Comprehensive Back Seat

Bench Seat

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Prado™ 2023 spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 680™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.