Water Onderhoud

UW HOT TUB ONDER HOU DEN

SPA FILTRATIE EN WATERONDERHOUD

Wanneer u uzelf in uw nieuwe spa voorstelt met familie of lekker solo in een hydrotherapiesessie is de belangrijkste wens toch wel: helder water. Moderne filter- en watermanagement-systemen maken het wateronderhoud makkelijker dan ooit tevoren, dus minder tijd nodig voor onderhoud en meer tijd over voor genieten in uw eigen oase.

HET BEGINT ALLEMAAL MET FILTRATIE

De spafilters zijn voortdurend bezig het spawater vrij te houden van vuil en klaar voor het onderhoudsproces. Het filtratiesysteem in een Sundance® Spas Hot tub houdt niet alleen het water helder maar behoeft ook minder onderhoud. Ons systeem verhoogt de standaard van traditionele filtratie door de efficiënte combinatie van zeer effectieve filtratie, watercirculatie en waterskimming, een unieke horizontaal geplaatste filter voor bredere werking en een circulatiepomp die per minuut 7 x meer water filtert dan de doorsnee spa.

Sundance® Spas zet de norm voor intense efficiënte waterfiltratie-en dit betekent dat u tijd overhoud om te genieten van uw spa. Welk Sundance® Spas model u ook kiest, u kunt ervan verzekerd zijn dat u het allerbeste watermanagement-systeem krijgt.

BASIS WATERONDERHOUD IN STAPPEN

We hebben ons water-onderhoudssysteem geperfectioneerd. Gebruik, waterkwaliteit en zelfs het weer hebben invloed op uw routine maar ons systeem maakt het proces eenvoudiger, dus laat uw zorgen wegsmelten in het warme water van uw Sundance®. Met het CLEARRAY® Water Management Systeem kan ook de drukste familie het spawater helder houden. Het is zó makkelijk. Mocht u meer vragen hebben over wateronderhoud kijkt u dan naar de vraag en antwoord sectie. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw lokale Sundance® Spas dealer

NA ELK GEBRUIK

 • Voeg 1 dop shock en 1 theelepel chloor toe
 • Sluit de cover en laat de jets 5 minuten draaien.
 • Na zwaar gebruik de aanbevolen hoeveelheid shock toevoegen.

WEKELIJKS

 • Controleer het water dmv de teststrips en volg de instructies op het doosje om het pH gehalte zo nodig aan te passen.
 • Houdt het water zacht en helder door toevoeging van producten als SunPurity PLUS. Het beste kunt u dit steeds op dezelfde dag van de week doen.

MAANDELIJKS

 

 • Controleer de filters en reinig die zonodig. Gaat makkelijk met de filterflosser.
 • Als u woont in een gebied met hard water voegt u kalkverwijderaar toe.

ELK KWARTAAL

 • Vervang uw MicroClean® filter.
 • Vervang uw SunPurity™ cartridge
 • Iedere 3-6 maanden, afhankelijk van het gebruik, het water vervangen.
 • Reinig uw cover. Dit wordt vaak vergeten maar is belangrijk voor de duurzaamheid van het materiaal.

JAARLIJKS

 • Ga naar uw dealer voor het vervangen van de CLEARRAY® UV-C lamp.
 • Vervang uw filters. Misschien moet dit vaker of juist minder vaak, afhankelijk van het gebruik.

IEDERE 5 JAAR

 • Ga naar uw dealer voor vervanging van het CLEARRAY® PRO3TECT™ Ozon Systeem.

MAKKELIJK WATERONDERHOUD

Wanneer u uzelf in uw nieuwe spa voorstelt met familie of lekker solo in een hydrotherapiesessie is de belangrijkste wens toch wel: helder water. Moderne filter- en watermanagement-systemen maken het wateronderhoud makkelijker dan ooit tevoren, dus minder tijd nodig voor onderhoud en meer tijd over voor genieten in uw eigen oase.

Met de moderne technologie vraagt het wateronderhoud maar een paar minuten per week. Bij Sundance hebben we gekozen voor de nieuwste UV-C en ozon technologie, samen met andere handige functies, zodat het wateronderhoud een eitje is.