De ongelooflijke kenmerken van Sundance®Spas

Genieten in een spa kan wonderen doen voor uw gezondheid en welzijn. Vooral als het van het merk Sundance® Spas is. Dit komt door de vele innovatieve en vakkundig ontworpen functies binnenin. Elk functie is geïntegreerd in de spa met het oog op het verbeteren van uw gezondheid en algehele ervaring. In dit artikel gaan we dieper in op de ongelooflijke kenmerken van Sundance® Spas-spa’s.

Moderne constructie

Met het merk Sundance® Spas investeert u in een kwaliteitsvolle spa-ervaring voor langere tijd. Dit is te danken aan de hoogwaardige materialen en het deskundige ontwerp waarmee elk model wordt vervaardigd. De materialen die zijn gekozen om elke spa te maken, zijn specifiek gekozen vanwege hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en sterkte.

SunStrong-omkasting

Hoogwaardige kunststof kasten die UV-bestendig, duurzaam en onderhoudsarm zijn.

Sterke verbinding

Geavanceerde schaallaminering verhoogt de sterkte en thermische retentie-eigenschappen.

Foundation op synthetische basis

Extra bescherming voor apparatuur tegen vocht en de elementen.

EcoWrap-isolatie

Geniet van een stille prestatie met EcoWrap Insulation, terwijl de temperatuur beter behouden blijft en leidingen ondersteund worden.

Efficiënte verwarming

Dit verwarmingssysteem brengt warmte naadloos over op het water, waardoor niet alleen de thermische energie-efficiëntie wordt verhoogd, maar ook corrosie wordt tegengegaan.

Hydrotherapie-jets

Niets maakt een spa zo compleet als een krachtige jetmassage. In elke Sundance® Spas-spa kunt u niets minder dan een uitzonderlijke ervaring verwachten met jets die strategisch door het hele interieur zijn geplaatst. Door hun plaatsing kunnen ze zich richten op meerdere van de meest stressgevoelige delen van het lichaam, waardoor u de maximale gezondheids- en welzijnsvoordelen van hydrotherapie kunt bereiken.

De jets leveren de perfecte mix van water en lucht om uw lichaam zachtjes te masseren en het water te laten circuleren. Door deze zachte druk gaat uw huid niet jeuken of oncomfortabel aanvoelen, zoals jets van mindere kwaliteit vaak doen.

Ergonomische stoelen

Ergonomisch zitten kan echt het verschil maken terwijl u ontspant in de spa. Ze zijn ontworpen om het menselijk lichaam volledig te ondersteunen en een comfortabele en ontspannende ervaring te creëren. Omdat uw lichaam goed wordt ondersteund, wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld. Dit zal u in staat stellen om verder te ontspannen en opgebouwde spanning los te laten, waardoor u uiteindelijk het meeste uit uw volgende bad haalt.

Het SmartTub™-systeem

Bedien en bewaak uw spa overal. Met het Sundance® Spas SmartTub™-systeem kunt u uw spa eenvoudig verbinden met het mobiele apparaat van uw keuze. Zodra uw spa is verbonden met de app, kunt u:

  • De temperatuur aanpassen
  • Aankomende servicebehoeften bijhouden
  • Toegang krijgen tot ondersteuning en nuttige bronnen
  • De energie-efficiëntie reguleren
  • Uw spa vergrendelen op afstand

Een spa bezitten kan niet eenvoudiger met behulp van het SmartTub™-systeem.

LED-verlichting

Breng licht in uw spa-ervaring zonder de prijs te betalen. LED-verlichting is over het algemeen een meer kostenefficiënte optie die langer meegaat dan de meeste alternatieven. Sundance® Spa’s zijn zowel aan de binnen- als buitenkant verlicht, wat zowel de sfeer als de gebruikersveiligheid van uw spa kan helpen verbeteren. Als de zon ondergaat, kunnen de LED-lampen helpen om de weg op te fleuren, zodat u de spa kunt betreden, verlaten en gebruiken zonder bang te hoeven zijn dat u niets kunt zien. Met verschillende verlichtingsopties kunt u de perfecte sfeer voor uw bad creëren, afhankelijk van uw stemming. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de LED-lampen u daadwerkelijk kunnen helpen bij chromatherapie, een therapeutische techniek die gebruikmaakt van de genezende kracht van kleur en licht.

Uw lokale Sundance Spas-winkel

Breng uw huis en achtertuin tot leven met de installatie van een Sundance® Spas-spa. Ga om te beginnen naar uw dichtstbijzijnde dealer in Nederland. Één van de experts helpt u graag bij het vinden van de beste spa voor uw levensstijl, uitgerust met alle luxe functies die u kent en waar u van houdt.

Nieuws

Verwante berichten