Spa-kopersgids – Waar u op moet letten bij het kopen van uw eerste spa

Het kopen van een nieuwe hot tub of spa kan spannend zijn en is een grote investering in uw huis, gezondheid en levensstijl.

Er is veel informatie beschikbaar die overweldigend lijkt, maar als het gaat om het doen van deze geweldige aankoop voor uzelf en uw gezin, zijn er specifieke dingen waarmee u rekening moet houden voordat u de sprong waagt.

Als u deze details gladstrijkt voordat uw spa wordt gekocht en geleverd, kan het proces eenvoudiger en efficiënter worden, zodat u zo snel mogelijk van uw spa kunt gaan genieten.

Welke spa koopt u?

Uw eerste belangrijke beslissing is welke spa het beste bij uw levensstijl past. Dingen waarmee u rekening moet houden, zijn onder meer hoeveel ruimte u heeft voor uw spa, hoeveel mensen er regelmatig in het water zullen zijn, of uw spa binnen of buiten zal komen te staan en naar wat voor soort functies u op zoek bent.

Het vinden van de beste spa voor u wordt veel gemakkelijker als u de antwoorden op al deze vragen van tevoren weet. Een ander ding dat u misschien wilt overwegen, is hoe lang u van plan bent uw spa te bezitten en of deze al dan niet met u meegaat als u verhuist.

Waar gaat uw spa heen?

Uw volgende stap nadat u heeft bepaald welke Sundance® Spas-spa u gaat kopen en waar deze precies naartoe gaat en wat er nodig is om hem daar te krijgen. Als u een binnenspa wenst, hoe krijgt u deze dan in de kamer waarin deze geplaatst dient te worden?

Is er een geschikte fundering, één die voldoende ondersteuning biedt, zelfs wanneer uw spa gevuld is met water? Is er goede ventilatie en afvoer in de kamer en heeft u genoeg ruimte rondom de spa voor het nodige onderhoud?

Als uw spa buiten staat, is de juiste fundering van cruciaal belang. Het lijkt voldoende om de spa op een harde ondergrond te plaatsen, maar de grond kan bewegen en verschuiven en uw spa belasten, wat de levensduur kan verkorten of ervoor kan zorgen dat het water ongelijkmatig verdeeld gaat zitten.

Een fundering van grind en beton is het beste. U wilt er ook voor zorgen dat de spa niet onder bomen of afvloeiende plekken komt te staan die het water met vuil kunnen vullen. Ruimte voor onderhoud is nog steeds belangrijk, evenals toegang tot een waterbron en een stopcontact.

Waar gaat u uw spa kopen?

Hoewel dit misschien een onbelangrijke vraag lijkt, is het van cruciaal belang waar u uw spa koopt. U kunt worden verleid door een huis- en tuinshow of beurzen waar u goedkoop een spa van een ander merk kunt vinden, maar op de lange termijn zal dit u uiteindelijk meer kosten.

Deze bubbelbaden worden vaak niet geleverd met garanties en zijn niet gebouwd om lang mee te gaan bij regelmatig gebruik. Een gerenommeerde dealer die al uw vragen kan beantwoorden, al uw benodigdheden en spa-accessoires kan leveren en u een geweldige garantie kan geven, is uw beste keuze voor een investering die jarenlang meegaat.

Sundance® Spa’s in Nederland

Als u op zoek bent naar spa’s die te koop zijn, neem dan vandaag nog contact op met uw plaatselijke Sundance® Spas-dealer in de Benelux.

Uw plaatselijke Sundance® Spas-dealer heeft een volledig gevulde showroom met de beste aanbiedingen voor spa’s die er zijn, samen met een brede selectie spa-covers, spa opstappen, waterverzorgingsproducten en andere accessoires.

Nieuws

Verwante berichten