Ramona®

2024

Ramona®

Verkoopprijs: € 14.990

Monthly Payments: $49/month

Model overzicht

Maak van hot tub hydrotherapie een dagelijkse gewoonte

Afmetingen
226 cm x 226 cm x 92 cm
Zitplaatsen
Plaats voor : 6 Volwassenen
Lounge & zit
Jets
45 Jets Totaal
Filtratie
CLEARRAY® UV-C Technologie + Filtratie
Volume Spa
1552 L
Spa Gewicht
2300 kg. Gevuld
351 kg. Leeg
Watermanagementsysteem
CLEARRAY® Active Oxygen™ Schoon Water Systeem
Elektrisch
230 VAC 50 Hz @ 16A/20A/32A2/3 x 16A

Vind de juiste spa die bij u past

Bekijk de Ramona® spa in uw eigen achtertuin

Ontdek elke centimeter van deze hot tub met een innovatieve 3D-weergave! Bekijk de kenmerken van dichtbij en geniet van een veel betere aanpak om uw spa-installatie te plannen. Het is alsof u een showroom bezoekt om te shoppen voor een hot tub, maar dan vanuit het comfort van uw huis! Om deze spa in uw eigen achtertuin te zien, klikt u gewoon op het icoontje in de hoek!

About

Meer leren

Over de Ramona® spa

Met ruimte voor maximaal zes volwassenen, biedt de Ramona® spa lounge zitplaatsen, totale ontspanning en blijvende waarde. Dit spamodel beschikt ook over zij-aan-zij zitplaatsen om socialisatie te bevorderen terwijl u geniet van een klassieke hydrotherapie-ervaring.

Het ruime Ramona® spamodel van de 680™ serie biedt voldoende ruimte voor vrienden en familie, inclusief een lounge zetel waar u uw zorgen kunt wegsmelten terwijl u ontspant in een achteroverleunende positie. Zitplaatsen in vele maten in de spa bieden configuraties en jet formaties om uw lichaam en geest te verjongen. En, genesteld in een hoek van de voetruimte een asymmetrische voet koepel spreuken verlichting voor vermoeide voeten.

Bekijk de Ramona® spa video

Play Video

Relaxation Seat

Soothing Muscle Seat

Lounge Seat

Kenmerken van de Ramona® spa

CLEARRAY® UV-C Technologie
Het CLEARRAY®-waterzuiveringssysteem maakt gebruik van bewezen ultraviolet licht om het water in uw spa te zuiveren en bacteriën, virussen en algen te desinfecteren.
MicroClean® Minifiltratiesysteem
Geniet van schoon en veilig water met het MicroClean® Mini Filtratie Systeem. Terwijl het water door dit filter stroomt, worden deeltjes, vuil en andere verontreinigingen opgevangen en vastgehouden, zodat u ze gemakkelijk in één keer kunt verwijderen wanneer u het filter reinigt.
Kast en buitenverlichting
UV-bestendige kunststof kasten met installatie zonder gereedschap Vrije toegang en buitenverlichting maken het eenvoudig om uw spa in goede staat te houden.
Controles
Een gestroomlijnd LED-bedieningspaneel vereenvoudigt de activiteiten van de spa.
Roestvrij staal Jet Trim
Sundance ® spa’s zijn gebouwd met duurzaamheid, een lange levensduur, en kwaliteit in het achterhoofd, met geen compromis op stijl. Roestvrij staal Jet Trim helpt bij het creëren van een meer slanke en stijlvolle esthetiek, zodat uw spa ziet er zo goed aan de buitenkant als het presteert aan de binnenkant.
RigidBond™ kuip
Sundance ® Spas hot tubs zijn gebouwd met hoogwaardige materialen gekozen met een lange levensduur in het achterhoofd. De RigidBond ™ kuip is geen uitzondering. De gepatenteerde kuip productieproces resulteert in acryl dat is zowel sterker en meer energie-efficiënt, door het verhogen van thermische retentie-eigenschappen.
Efficiënte verwarming
Elke Sundance® Spas hot tub is uitgerust met een efficiënte verwarmer om uw hot tub naar behoefte te verwarmen. Het verwarmingselement verwarmt het water, verhoogt de thermische efficiëntie en voorkomt corrosie.

Optionele kenmerken van de Ramona® spa

SmartTub® Waterbeheersysteem
Geniet van een geavanceerde benadering van spa-eigendom met het SmartTub®-systeem. Eenmaal verbonden via een app op je mobiel toestel, kan je je spa vanop afstand bedienen, monitoren en er interactie mee hebben. Of je nu op vakantie bent of aan het overwerken bent, je bent altijd op de hoogte als het op je spa aankomt. Lees Meer

Het Smarttub™ systeem

Controleer uw Ramona® spa van overal

Bedien uw Sundance® Spa vanaf uw smartphone met de SmartTub™ app.

De 680™ Series

Ontvang de meest actuele prijs

Bij elke grote investering is het belangrijk dat u zich goed voelt bij de kosten. Met Sundance® Spas kunt u erop vertrouwen dat u een blijvende investering doet in uw gezondheid, huis en algemene levensstijl. Uw plaatselijke Sundance® Spas dealer kan samen met u op zoek gaan naar de beste spa die aan uw budgettaire behoeften voldoet.

Voor de beste spa prijzen, vul dit formulier in, en uw lokale Sundance® Spas dealer zal binnenkort contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en de beste spa voor u te vinden.

Request Pricing

Je privacy is 100% gegarandeerd en je gegevens worden niet gedeeld. Door het formulier in te vullen geef ik toestemming voor het ontvangen van elektronische berichten van Sundance® Spas Benelux.