Installatietrends voor buitenspa’s voor 2023

Maak van 2023 het begin van een geheel nieuwe buitenspa-installatie. Met behulp van enkele van de nieuwste hottub en spa-trends in de achtertuin, kunt u uw Sundance® Spas-spa-installatie omtoveren tot iets magisch. Sundance® Spas- spa’s zijn tenslotte zoveel meer dan alleen warm water. Het gaat om de totaalbeleving waarvan genoten kan worden, die begint en eindigt bij de installatie zelf.

In dit artikel vindt u de beste spa-installatietrends van 2023.

Landschapsverlichting voor de installatie van uw buitenspa

Geef prioriteit aan zowel functionaliteit als stijl met de toevoeging van hoogwaardige landschapsverlichting. Buitenverlichting kan worden toegevoegd aan de zijkant van uw huis, langs looppaden, in tuinen en zelfs rond uw spa zelf. Benadruk ‘s nachts de beste eigenschappen van uw leefruimte in de achtertuin, terwijl u tegelijkertijd de weg vrijmaakt voor familie en vrienden.

Minimalisme

Minder is meer anno 2023. Minimalisme kan uw achtertuin een schone esthetiek bieden die het menselijk oog niet overweldigt of verwart. Te veel kleuren, texturen en functies kunnen uw spa-installatie in de achtertuin snel veranderen in een gebied dat het tegenovergestelde is van esthetisch. Creëer balans, geniet van open ruimtes en geniet echt van de functies die je hebt, door een minimalistische achtertuin te creëren.

Privacy en afzondering

Ontbreekt uw installatie van een buitenspa aan privacy? Er zijn een aantal manieren waarop u een meer afgelegen gebied kunt creëren en echt kunt genieten van uw volgende duik.

Overweeg het volgende toe te voegen:

  • Prieel
  • Pergola
  • Tuin latwerk
  • Privacy schermen
  • Hoge struiken

Met het juiste ontwerp kunt u met gemak een besloten en afgezonderde spa-installatie creëren.

Geniet van het uitzicht

Komt uw achtertuin uit op een ongelooflijk uitzicht? Of het nu gaat om een watermassa, bos of bergen, maak het uitzicht een integraal onderdeel van uw spa-installatie. Installeer uw spa op het hoogste punt waar u echt kunt genieten van de schoonheid van het uitzicht. Om extra hoogte te winnen, kunt u overwegen uw installatie op te bouwen met een vlonder of bakstenen ombouw.

Buiten leefruimtes

Wat is een betere manier om uw achtertuin te benutten dan een complete buitenruimte te creëren? Neem het comfort en de luxe van uw huis mee naar buiten met uw spa als belangrijkste attractie. Vul eerst uw spa aan met het beste tuinmeubilair voor uw levensstijl.

Dit kan een eettafel en terrasset voor buiten zijn, banken en stoelen, salontafels en bijzettafels, naast een aantal andere stukken. Voeg vanaf daar uw entertainmentstukken toe, zoals een barbecue, vuurplaats, vuurtafel, fontein of stereo-installatie voor buiten. Voeg ten slotte de finishing touch toe met de juiste accessoires, inclusief maar niet beperkt tot buitenverlichting, kussens, dekens, kaarsen, tiki-fakkels en lichtslingers.

Integreer deze functies op een manier die uw leefruimte in de achtertuin voorziet van flow, balans en functionaliteit.

Sundance® Spas Benelux

Is de toevoeging van een buitenspa wat uw achtertuin nodig heeft? Bezoek uw plaatselijke Sundance® Spas-dealer in Nederland om te kijken welke spa’s er te koop zijn. De experts van uw lokale Sundance® Spas-dealer en spa-winkel helpen u graag verder.

Nieuws

Verwante berichten