Redenen om uw buitenbubbelbad in de winter te gebruiken

Nu de temperatuur daalt en de sneeuw begint te vallen, is het duidelijk dat de winter is aangebroken. Terwijl sommigen hun vrije tijd tijdens het winterseizoen liever binnen doorbrengen, zoeken anderen voor amusement de warmte en het comfort van hun buitenbubbelbad. Of u nu aan het opwarmen bent na een dag op de piste of gasten ontvangt in het door een jet aangedreven water, hier zijn enkele redenen waarom u deze winter absoluut uw buitenbubbelbad zou moeten gebruiken.

Genees na de winteractiviteiten met een buitenbubbelbad

Terwijl sommigen zich tijdens het winterseizoen terugtrekken in het comfort van hun huis, brengen anderen zoveel mogelijk tijd buiten door. Het ijs en de sneeuw kunnen de perfecte omgeving creëren voor buitenactiviteiten, zoals skiën, snowboarden, schaatsen en sleeën. Na sommige van deze fysieke activiteiten kan men merken dat hun lichaam pijnlijk is en wat TLC nodig heeft. Door in een bubbelbad te weken, kunt u uw spieren en gewrichten verlichten van de pijn, pijn en vermoeidheid die u ervaart na fysieke activiteit. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het een geweldige manier is om op te warmen na een koude dag in de sneeuw!

Breng de ontspanning en verjonging van uw bubbelbad naar een hoger niveau met de toevoeging van spa-vriendelijke aromatherapie-geuren, muziek en chromotherapie. Voeg gewoon uw aromatherapieproducten toe voordat u het water ingaat, zet de LED-verlichting in de hot tub aan op de instelling van uw voorkeur en speel uw favoriete muziek om de stemming te bepalen.

Breng tijd door met dierbaren

Met het winterseizoen komen de feestdagen. Neem uw volgende bijeenkomst met familie en vrienden mee naar buiten met behulp van uw spa. Laat uw gasten ruim van tevoren weten dat tijd doorbrengen in de hot tub wordt aangemoedigd, zodat ze hun badkleding, handdoeken en andere hot tub-spullen mee kunnen nemen. Luister naar muziek, kijk een vakantiefilm, speel een spelletje met een pak waterdichte kaarten of breng gewoon tijd door met genieten van elkaars gezelschap.

Geniet van frisse lucht in een buitenbubbelbad

Er bestaat geen twijfel over, vallende sneeuw op een stille winternacht is echt een vredig gezicht. Vergeet het kijken naar de sneeuw die door je raam valt, ga in plaats daarvan naar buiten naar je buitenbubbelbad! Door te koesteren in de warmte van uw Sundance® Spas-spa, kunt u de sneeuw zien vallen en genieten van de rust en stilte van het buitenleven zonder het koud te krijgen. Adem de frisse lucht in, luister naar de geluiden van de natuur en bekijk het winterwonderland om je heen.

Gebruik uw achtertuin 365 dagen per jaar

Wie zegt dat je je achtertuin alleen in de zomer mag gebruiken? Met de toevoeging van een bubbelbad kan uw tuin zich uitstrekken van januari tot december – elk jaar!

Om deze winter het meeste uit uw buitenspa-installatie te halen, kunt u overwegen om toe te voegen:

  • Vuurplaats/open haard
  • Twinkelende lichtjes
  • Tiki fakkels
  • Prieel
  • Buiten kaarsen
  • Winterse inrichting

Regelmatig onderhoud van de spa kan ertoe bijdragen dat u uw spa het hele jaar door kunt gebruiken. Als u ooit hot tub-reparaties nodig heeft, kan uw plaatselijke dealer u helpen. Ze hebben de juiste expertise en spa-onderdelen om de klus goed te klaren.

Outdoor Hot Tubs bij Sundance® Spas Nederland

Voor meer informatie of om de beste buitenspa voor uw levensstijl te vinden, gaat u vandaag nog naar uw plaatselijke Sundance® Spas-dealer.

Nieuws

Verwante berichten