Zijn Sundance® Spa’s energiezuinig?

Is een Sundance® Spas-spa in uw toekomst? U kunt vragen hebben over verwarming, kosten en energiezuinigheid. In dit artikel bekijken we de kosten die gepaard gaan met het gebruik van een Sundance® Spas-spa. Bezoek vandaag nog uw dichtstbijzijnde Sundance® Spas-dealer voor een brede selectie hot tubs die te koop zijn.

Sundance® Spa’s Volledig schuimisolatie

Energie-efficiëntie is rechtstreeks in de schalen van onze spa’s ingebouwd:

 • Voor volledige schuimisolatie gebruiken we twee soorten schuim. Het compartiment tussen de schaal en de rok volledig vullen en helpen de watertemperatuur op peil te houden.
 • De apparatuurruimte is omgeven door hittebestendig schuim met een hoge dichtheid. Elders zorgt het lichtere schuim voor isolatie.
 • Onze Rigid Bond™ hot tub-schalen, gecombineerd met ons uitstekende isolatiesysteem, bieden superieure prestaties, duurzaamheid en energie-efficiëntie.

SunStrong® Sundance® Spa’s Hot Tub Covers

Wist u dat SunStrong® spa-afdekkingen kunnen bijdragen aan de energiezuinigheid van uw spa?

 • Gebruikt schuim met ultrahoge dichtheid om de efficiëntie te verhogen.
 • Levert superieure prestaties met een buitenkant gemaakt van zeer duurzaam materiaal van maritieme kwaliteit.

We verkopen ook energiezuinige modellen die inventieve manieren bevatten om de efficiëntie te verhogen zonder in te leveren op hydrotherapie. Vind de juiste combinatie van efficiëntie en opties bij uw lokale dealer.

Sundance® Spa’s EcoWrap®

EcoWrap® is een optionele, in de fabriek geïnstalleerde isolatie die beschikbaar is op Sundance® Spa’s 780™ en 880™-spa’s. Ideaal voor koude klimaten, het helpt uw spa winterklaar te maken en uw bedrijfskosten te verlagen.

Seizoensgebonden gebruik voor Sundance® Spa’s

Winter

De winter is het bubbelbadseizoen. Denk er niet eens aan om uw spa in winterslaap te laten gaan. Met een beetje voorbereiding kunt u hem het hele jaar door gebruiken.

 • Voordat de winter begint, laat u uw spa leeglopen, grondig reinigen en opnieuw vullen voordat de temperaturen te koud worden.
 • Minimaliseer uw blootstelling aan de elementen door ervoor te zorgen dat u gemakkelijk in en uit uw spa kunt stappen via handige trappen. Sla donzige badjassen en handdoeken in de buurt van uw spa in.
 • Zorg ervoor dat de afdekking van uw spa in goede staat verkeert om de warmte vast te houden en investeer in een nieuwe als u twijfelt.
 • Blijf op de hoogte van het onderhoud van water en filters. Vuile filters verminderen de watercirculatie en zorgen ervoor dat de pomp harder werkt, waardoor de energie-efficiëntie afneemt.

Zomer

Zonnige dagen, barbecues in de achtertuin en veel tijd voor het gezin. Dit zijn maar een paar dingen waar mensen naar uitkijken in de zomermaanden. Als eigenaar van een Sundance® Spas kunt u veel spa-tijd aan die lijst toevoegen. Hier zijn enkele tips voor het zomerse gebruik van uw spa-installatie.

 • Bereid uw spa voor op intensief gebruik door hem goed schoon te maken. U kunt het schoon houden door te controleren op verstoppingen en schade aan enig onderdeel. U moet altijd uw best doen om ervoor te zorgen dat deze gerepareerd zijn voordat u de spa gebruikt.
 • Reinig en conditioneer uw spa-afdekking om ervoor te zorgen dat deze wordt beschermd tegen de elementen.
 • Vul uw spa bij en gebruik teststrips om uw chemische balans precies goed te krijgen.
 • Start de jets en test elke stoel om er zeker van te zijn dat alle jets werken.
 • Verlaag de temperatuur. Probeer de temperatuur te verlagen naar 95 °F of 85 °F voor gebruik in de zomer. Zoals een klein zwembad dat minder energie nodig heeft om te verwarmen. Je kunt je bad ook als afkoelzone gebruiken.

Nieuws

Verwante berichten