Sundance® Spa's geeft je energie

Revitaliseer uw levensstijl met Sundance® Spas

Breng de kracht van hydrotherapie naar uw privé wellness.

SwimLife zwemspa’s

Creër met een zwemspa een heerlijke tuin

De perfecte aanvulling voor elk huis, gezin en levensstijl.

Meer dan een spa, het is een manier van leven

Wanneer kopen

Wij hebben alle informatie die u nodig heeft om de aanschaf en installatie van een spa zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Contacteer ons vandaag

Om meer te weten te komen over het merk Sundance® Spas of een specifiek model, vindt u hier uw lokale dealer in de Benelux.

sundance spas 880 series optima seats 6 7 smart tub

Over ons

Revitaliseer uw levensstijl met Sundance® Spa's

Spa-eigenaren over de hele wereld genieten van het gedegen vakmanschap, het gestroomlijnde design en de kwaliteitskenmerken die dit toonaangevende merk te bieden heeft. Of u nu wilt investeren in uw gezondheid of uw leefruimte buiten wilt transformeren, er is een Sundance® Spas model voor elke levensstijl. Met meer dan 20 modellen om uit te kiezen, is het vinden van de beste spa voor uw huis, budget en levensstijl eenvoudiger dan ooit tevoren.

Het Sundance® Spas merk staat bekend om premium functies, zoals de krachtige Fluidix® Jets, het SmartTub™ Systeem, en CLEARRAY Active Oxygen™ Water Management. Om meer te weten te komen over deze ongelooflijke functies, bekijk onze best verkopende modellen of zoek een Sundance® Spas dealer bij u in de buurt.

Kies voor een nieuwe benadering van uw gezondheid

Geniet vele jaren van comfortabele ontspanning in een Sundance® Spa of SwimLife SwimSpa, ontworpen met uw plezier als uitgangspunt.

Bekijk alle spa’s 

Bekijk alle zwemspa’s 

sundance spas

Onze aanbevolen producten

Zodra u de kwaliteit en luxe van Sundance® Spas ervaart, zult u zich afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund. Blader door de modellen die voor u beschikbaar zijn om een spa te vinden die aan uw wensen voldoet.

sds logo blue new
sds logo blue new
sds logo blue new
sds logo blue new
sds logo blue new
sds logo blue new
sds logo blue new
sds logo blue new
sds logo blue new
swimlife swim spas

Het leven is beter met een ZwemSpa

Met SwimLife Swim Spas brengt u nieuwe luxe in uw achtertuin. Uitgerust met functies die toonaangevend zijn op het gebied van innovatie, kunt u uw spa gebruiken zoals u dat wilt. 

swimlife swim spas
swimlife swim spas
swimlife swim spas
swimlife swim spas

Waarom uw ruimte upgraden?

Creëer een magische buitenoase binnen de grenzen van uw achtertuin. De installatie van een spa kan de start zijn om uw leefruimte buiten te her-inrichten en er opnieuw verliefd op te worden.

Bent u van plan om uw huis en achtertuin tot leven te brengen door de toevoeging van een spa? Bekijk de verschillende ideeën in onze inspiratiegalerij om u op weg te helpen en een ontwerp uit te werken dat perfect bij uw gezin en levensstijl past.

Spreek vandaag nog met een van onze experts!

Zoek een Sundance® Spas dealer bij u in de buurt

sundance spas 880 cameo midnight modernhardwood iso filled
2019 swimlife swim spas 000 011 installation

Er zijn Sundance® Spas dealers gevestigd door de hele Benelux. De eerste stap bij het vinden van uw droom-spa is het vinden van een dealer bij u in de buurt. Een dealer bij u in de buurt maakt het uitzoeken en aanschaffen van een spa niet alleen makkelijker maar ook aangenamer. Als u een bepaald waterverzorgingsproduct nodig hebt of uw spa moet een onderhoudsbeurt krijgen, dan is uw plaatselijke dealer in de buurt om u te helpen.

Laten we beginnen, zoek vandaag nog uw plaatselijke Sundance® Spas-dealer. Wij verzekeren u dat hun team van deskundigen blij en enthousiast zijn om u te helpen.

sundance spas 880 platinum vintage oak hot tub

Goed voor de gezondheid

Nuttige bronnen voor u

Wij hebben veel nuttige informatie beschikbaar. Van koopgidsen en brochures tot informatie over de eigenschappen en gezondheidsvoordelen van spa’s. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met uw plaatselijke Sundance® Spas dealer in de Benelux.

Onze blog

Lees ons laatste nieuws